OLUJA JE BILA NEUMOLJIVA: Veliki gradski derbi je morao biti otkazan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševac je sa nestrpljenjem iščekivao gradski derbi.

OLUJA JE BILA NEUMOLJIVA: Veliki gradski derbi je morao biti otkazan! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

U nedelju 6. avgusta u Lazarevom gradu trebao je da se odigra zanimljiv fudbalski meč u kojem su trebali da se sastanu kruševački srpskoligaški, ekipe Trayala i Jedinstva 1936.

Popularni "gumari" su prethodne sezone ispali iz prvoligaškog karavana, dok je Jedinstvo 1936 kroz Zonu Zapad obezbedilo promociju u višem rangu takmičenja, tako da će se nakon pune decenije dva kruševačka kluba boriti međusobno za prvenstvene bodove. 

Poslednji do sada zvanični meč odigran je 14. aprila 2013. godine kada je u okviru Prve rasinske okružne lige Trayal slavio rezultatom 2:0.

Na žalost, ovoga puta do toliko iščekivanog susreta nije došlo. Usled nevremena koje je zahvatilo Srbiju, početak meča je prvo bio pomeren, da bi na kraju bio i otkazan.

 

Neposredno uoči, ispostaviće se neodigranog susreta rukovodstvo Trayala je predstavilo novu sportsku opremu u kojoj će "gumari" nastupati u predstojećoj sezoni, takmičarskoj godini u kojoj su svi klupski ciljevi vezani za povrtaka u prvoligaški karavan.

Da podsetimo, kada je reč o startu nove sezone, takmičenje u okviru Srpske lige istok startuje predstojećeg vikenda. U nedelju 13. avgusta Trayal dočekuje ekipu Meševa, dok će dan ranije Jedinstvo 1936 gostovati u Trgovištu ekipi Pčinje,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading