TRANSFER BOMBA: Najveće pojačanje u istoriji kluba je stiglo - iz Liverpula u Prugovo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatresao se braničevski okrug.

TRANSFER BOMBA: Najveće pojačanje u istoriji kluba je stiglo - iz Liverpula u Prugovo!

Foto: FK Morava 1932 Prugovo

Žeremi - FK Morava 1932 Prugovo

U Prugovu, naseljenom mestu u opštini Požarevac, fudbalski kolektiv Morava 1932 egzistira više od devet decenija, a leto 2023. godine ostaće upamćeno po angažovanju, zasigurno najvećeg pojačanja u istoriji kluba.

Fudbalski klub Morava 1932 iz Prugova prethodnu sezonu u okviru Gradske fudbalske lige Požarevac - "grupa Dunav" okončao je na liderskoj poziciji ostvarivši skor od 12 pobeda i svega dva poraza što je bilo dovoljno da se nakon pune dve decenije izbori plasman u Međuopštinsku ligu Dunav.

Istovremeno, klub je na svojom zvaničnoj Instagram stranici obavestio javnost o novom pojačanju:

- Kratkoročni dogovor vezuje Žeremija za naš zeleno-beli dres. Žeremi je rodom iz Pariza, ali živi u Liverpulu ceo svoj život. Fudbal je igrao u svojim mlađim godinama, gde je posle nastavio sa ragbijem. Geremie je veliki fan Liverpula - stoji u klupskom saopštenju.

Foto: FK Morava 1932 Prugovo

Šampionska ekipa FK Morava 1932

 

Rođeni Parižanin je već poneo dres novog kluba u duelu protiv Sloge iz Lučice, a za sada nije poznato koliko dugo će se Žeremi zadržati u Srbiji i srpskom fudbalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading