OGROMNO POJAČANJE ZA POSAVAC: Igrač sa internacionalnim iskustvom stigao u crvene boje!

Autor:

Sport

28.07.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrda velikih ambicija za predstojeće prvenstvo.

OGROMNO POJAČANJE ZA POSAVAC: Igrač sa internacionalnim iskustvom stigao u crvene boje!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Serija dolazaka je nastavljena u Boljevcima. 

Republika

Prošle sezone prvenstvo Prve beogradske lige (grupa A) startovalo je 20. avgusta, što znači da je do početka predstojeće takmičarske godine ostalo nešto manje od mesec dana. Veliki broj klubova uveliko radi na jačanju igračkog kadra, pa je tako i Posavac aktivan na letnjoj pijaci.

U dosadašnjem toku prelaznog roka fudbalski klub Posavac Tišma ojačan je dolascima Ervina Aljgića, Stefana Petkovića, Stefana Markovića, Milana Čapelje i Jovana Stanića

Danas je obelodanjen dolazak još jednog novajlije, Milan Jevtić (27) je novi igrač Posavca. Reč je o veznom igraču koji je karijeru započeo u školi fudbala Dominus, zatim je nastupao za Jedinstvo iz Surčina, Šumadinac iz Bečmena, Jedinstvo iz Paraćina, OFK Mladenovac, dok je prethodnio godinu dana nosio dres OFK Aranđelovca u Podunavsko-šumadijskoj zoni. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Milan Jevtić

Jevtić je imao i kratku internacionalnu epizodu u Slovačkoj, gde je proveo godinu dana, ali se nakon toga odlučio da se vrati u srbiju. Nema sumnje da će Milan predstavljati veliko pojačanje za Posavac, posebno imajući u vidu da klub ima ambicije da se plasira u gornjem delu tabele i da se bori za viši rang. 

Šef stručnog štaba Posavca, Duško Bulaja održao je proziviku 26. jula, a već dva dana na programu je i prva kontrolna utakmica u kojoj će njegov tim odmeriti snage sa ekipom Miljakovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading