SRPSKOLIGAŠKI IGRAČ U ZAVLACI: Ogromno pojačanje za iskušenja u višem rangu!

Autor:

Sport

28.07.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se na svim poljima u redovima Jedinstva.

SRPSKOLIGAŠKI IGRAČ U ZAVLACI: Ogromno pojačanje za iskušenja u višem rangu!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Šampion nastavlja sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku.

Republika

Posle tačno sedam godina fudbalski klub Jedinstvo iz Zavlake će se opet takmičiti u Mačvanskoj okružnoj ligi, uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku radi na jačanju igračkog kadra kako tim ne bi imao epizodnu ulogu u višem rangu.

Dosadašnje akvizicije kluba su Nemanja Jovanović (19), Nikola Anđelković (25), Nemanja Pantić (26) i Goran Trifunović (37). Iz omladinske selekcije u prvi tim Jedinstva promovisani su Marko Todorović i Viktor Marković.

Uprava kluba je danas promovisala još jednog novajliju u Zavlaci, Nebojša Nestorović (18) je od danas i zvanično u plavim bojama. Nestorović je zbog svog fudbalskog znanja i fizičke spreme u nekom od prethodnih klubova dobio nadimak "Šaćiri". Reč je o igraču koji je prošao sve mlađe kategorije Mačve (Šabac) i koji pokriva celu levu stranu terena, podjednako dobro igra na poziciji beka i krila. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Nebojša Nestorović

Prvu registraciju Nestorović je napravio u Jadru iz Stupnice, ali je nakon kraćeg perioda stigao u Mačvu gde je prošao sve mlađe kategorije i gde se zadržao do leta 2022. godine. Proteklih godinu dana Nebojša je bio član Rađevca, gde se takmičio u Srpskoj ligi Zapad.

Igrački kadar Jedinstva na čelu sa trenerom Slavišom Radivojevićem uveliko se priprema za predstojeću sezonu. U nedelju, 30. jula na programu je drugi kontrolni susret u kojem će tim iz Zavlake odmeriti snage sa sastavom Milana Orlića, sa kojim je prošle takmičarske godine vodio bitku za plasman u viši rang.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading