REZULTAT NOVE UPRAVE JE JASNO VIDLJIV: Sloga sa velikim ambicijama ulazi u predstojeće prvenstvo!

Autor:

Sport

07.08.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme su uveliko u toku.

REZULTAT NOVE UPRAVE JE JASNO VIDLJIV: Sloga sa velikim ambicijama ulazi u predstojeće prvenstvo!

Foto: FK Sloga Sjenica

Nekada stabilni zonaš, će u predstojećem prvenstvu započetu svoju treću vezanu sezonu u Zlatiborskoj okružnoj ligi, u koju ulaze sa najvišim ambicijama.

Imao je tim iz Sjenice period kada je bio i u srpskoligaškom karavnu, ali je trenutno u okružnom rangu fudbala. U prošloj sezoni Sloga je sa učinkom od 12 trijumfa, dva remija i 16 poraza stigla do plasmana na devetu poziciju na tabeli, što svakako nije ono što se očekivalo.

Pripreme za novu sezonu Sloga je započela 15. jula, velika prednost za novo prvenstvo jeste da je trener i dalje ostao isti, tim iz Sjenice će sa klupe predvoditi Enko Hadžović, koji se na startu priprema obratio igračima. Podršku fudbalerima i šefu stručnog štaba pružio je i novi predsednik, Almir Ćulavdžić.

Novi predsednik je sklopio veoma jaku upravu, što se vidi i po akcijama odmah po preuzimanju pozicije prvog čoveka kluba. Obezbeđena je oprema za predstojeću sezonu, a pored toga obavljen je i razgovor sa svim igračima, kako bi se dogovorili detalji saradnje. Trenutno Sloga raspolaže sa oko 25 igrača, što je odlična brojka, imajući u vidu da je za stabilizaciju za početak potrebna jaka igračka baza.

Trener Enko Hadžović je za naš portal povodom priprema i predstojeće sezone poručio:

- Igrački kadar je uglavnom zadržam iz prošle sezone, priključili smo par iskusnijih fudbalera koji su pre nekoliko godina nosili dres Sloge, kao i par njih iz mlađih selekcija. Imamo odličnu atmosferu i sve ostalo što nam je potrebno da dobro i kvalitetno radimo, a sve zahvaljujući dobro organizovanoj upravi na čelu sa predsednikom Ćulavadžićem. Prošli smo najteži deo priprema, sada krećemo sa prijateljskim mečevima i sa uigravanjem svih linija tima. Ambicije Sloge su uvek velike, tako da radimo i spremamo se za pohod na sam vrh tabele, ne želimo breme favorita, ali ako se ukaže prilika borićemo se za prvo mesto i plasman u viši rang. 

Sloga u novu sezonu ulazi ojačana na svim poljima, polako se stvara zdrava priča unutar i oko kluba, što je falilo u poslednje vreme, imajući u vidu da je bivši srpskoligaš prošao kroz jako težak period u poslednjih godinu dana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading