POLAKO SE POSTIŽE RADNA TEMPERATURA: Sastav Radničkog iz utakmice u utakmicu igra sve bolje!

Autor:

Sport

07.08.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno raduju rezultati protiv budućih rivala u ligi.

POLAKO SE POSTIŽE RADNA TEMPERATURA: Sastav Radničkog iz utakmice u utakmicu igra sve bolje!

Foto: FK Radnički 1947 Čapljinac

Redovni učesnik Nišavske okružne lige je nakon ispadanje iz iste u sezoni 21/22 bio "u mirovanju" godinu dana, ali je ovog leta opet u Čapljincu krenula euforija povodom kotrljanja "bubamare".

Okupljeni mladi ljudi oko kluba od samog starta leta krenuli su sa radovima na svim poljima, odrađena je fasada na prostorijama, a pristupilo se i sređivanju travnate podloge, koja je sada u odličnom stanju.Serija kontrolnih mečeva otvorena je polovičnim učinkom, pobeđena je ekipa Kneževice (4:1), dok je upisan poraz od Rusne (1:3). 

U proteklih mesec dana ukupan učinak Radničkog 1947 u kontrolnim utakmicama je pet trijumfa i dva poraza, dok se do sada nije desilo da fudbaleri Čapljinca zabeleže remi. Nakon poraza od Rusne, zabeležen je trijumf nad sastavom SU Balajnac rezultatom 8:4, ali je već sutradan stigao hladan tuš u Šarlincu, gde je upisan poraz, slavio je domaćin tada trijumf rezultatom 6:2.

Treba napomenuti da je sastav Radničkog u Šarlincu bio desetkovan, celu utakmicu na terenu su provela četiri rezervna i mlada igrača, što je u velikoj meri uticalo na rezultat. Javila se određena doza nervoze u Čapljincu nakon ovog rezultata, ali se sve vratilo na staro kada je upisan minimalni trijumf u Vrtištu.

Juče su fudbaleri Radničkog pružili verovatno najbolju partiju u pripremnom periodu, savladan je sastav iz Bresta rezultatom 8:3, tim iz Čapljinca kroz seriju prijateljskih mečeva igra sve bolje i bolje. Treba napomenuti da je upisan i maksimalan učinak upravo protiv timova sa kojima će se ekipa takmičiti u predstojećem prvenstvu Opštinske lige Doljevac. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading