CRNO-BELI SPREMNI ZA POČETAK PRVENSTVA: Povratkom Velojevića i dolaskom mladog Milojevića privodi se kraju prelazni rok!

Autor:

Sport

07.08.2023

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan u dosta ojačanom sastavu kreće u novu sezonu.

CRNO-BELI SPREMNI ZA POČETAK PRVENSTVA: Povratkom Velojevića i dolaskom mladog Milojevića privodi se kraju prelazni rok!

Foto: FK Partizan Majur

Jako zanimljiv prelazni rok aktuelan je u Majuru, redove crno-belih su pojačali ozbiljni fudbaleri, pa se samim tim od Partizana očekuje dosta u predstojećem prvenstvu.

Uprava kluba je u uvodnom periodu letnjeg prelaznog roka dogovorila saradnju sa tri fudbalera, koji su ujedno bili i povratnici u crno-belu opremu. Stefan Simonović, Miroslav Simić i Branislav Stojković su nova-stara lica u dresu Partizana. Nakon trilinga povratnika, u Majur je stigao iskusni vezni fudbaler Miloš Rakić

Peti novajlija u redovima crno-belih stiže iz Morave (Ćuprija), radi se o veoma talentovanom mladom igraču, Nikoli Milojeviću (20). Najnovija akvizicija uprave igra na poziciji levog beka, ali mu nisu strani zadaci i na poziciji levog krila. Milojević je nastupao u Zoni Zapad, već je odigrao tri prijateljske utakmice u dresu Partizana i pokazao je da će biti ogromno pojačanje za predstojeće prvenstvo. Upravo je on bio najbolji igrač memorijalnog turnira "Miroslav Nikolić-Vuja" koji je tim iz Majura i osvojio. 

Šesto pojačanje Partizana dolazi iz redova Budućnosti iz Milive, iskusni napadač se opet vraća u dres Partizana i sada je spreman da svojim iskustvom i znanjem pomogne mlađim saigračima, reč je o Saši Velojeviću (41). Najnoviju akviziciju uprave crno-belih krasi odličan i jak udarac, dobra preglednost u igri i veliko iskustvo koje će dosta značiti. Velojević je od skoro postao i trener u mlađim kategorijama GFK Jagodine. 

Povratkom iskusnog Velojevića je barem za sada poslednji dolazak u redove crno-belih, prvenstvo Pomoravske okružne lige počinje za vikend, pa samim tim i uprava nema velikog prostora za manevar što se tiče novajlija. 

Crno-beli na premijeri nove sezone dočekuju sastav Rudara (Senjski rudnik), utakmica je zakazana za nedelju, 13. avgust od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading