CRNO-BELI DŽEKPOT: Partizan će sa njim dobiti potpuno novi izgled na sredini terena!

Autor:

Sport

03.08.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni internationalac dogovorio saradnju!

CRNO-BELI DŽEKPOT: Partizan će sa njim dobiti potpuno novi izgled na sredini terena!

Foto: FK Partizan Majur

"Spasio" je Partizan prošlu sezonu odličnim partijama tokom prolećnog dela prvenstva, u istom ritmu žele da nastave i od starta predstojećeg šampionata.

Prvo pojačanje crno-belih u aktuelnom prelaznom roku bio je Stefan Simonović, reč je o povratniku u redove Partizana koji igra na poziciji centralnog beka. Druga akvizicija uprave bio je Miroslav Simić, koji takođe spada u redove povratnika, i on pokriva bekovska mesta na terenu. Branislav Stojković je bio treće pojačanje, on je takođe kao i prethodna dva, već viđen u dresu tima iz Majura. 

Četvrti novajlija u crno-belom dresu je Miloš Rakić (30), reč je o veznom fudbaleru koji dolazi iz redova prošlogodišnjeg šampiona Pomoravske okružne lige i novog člana Zone Zapad, sastava Mladosti iz Jovca. Rakić pored zadataka na sredini terena, zna da odigra i na štoperu, što je veliki dodatak svakom timu. Najnoviju akviziciju uprave Partizana krasi odličan pas, pregled igre, borbenost, tehnika i jako veliko iskustvo iz viših rangova takmičenja.

Rakić je fudbalom krenuo da se bavi u školi fudbala Crvene zvezde iz Ćuprije, gde je bio selektiran i na širem spisku kadetske reprezentacije Srbije. U seniorskom fudbalu branio je boje GFK Tabana, Jagodine, Mladosti iz Jovca, Jedinstva iz Mijatovca, Levača iz Rekovca, Pomoravlja iz Ostrikovca i Orlova iz Jasenova. Jedan deo karijere proveo je i u inostranstvu, tačnije u Švajcerskoj gde je bio član "FC RS Ciriha". 

Iz uprave su povodom promocije Rakića poručili da time nije završen prelazni rok, i da se uskoro može očekivati još novih lica u njihovim redovima.

Predstojećeg vikenda tim iz Majura će učestvovati na memorijalnom turniru "Miroslav Nikolić Vuja", koji organizuje fudbalski klub Pomoravlje i porodica Nikolić u Ostrikovcu. Pored Partizana i domaćeg tima, učešće su uzeli i Mladost iz Jovca i Sinđelić iz Vojnika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading