ISKUSTVO I ZNANJE ZA SREDINU TERENA: Bakterović je najnovije pojačanje na stadionu "Lotrin Gaj"!

Autor:

Sport

02.08.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na startu prelaznog roka stigao je i njegov prezimenjak Aleksandar.

ISKUSTVO I ZNANJE ZA SREDINU TERENA: Bakterović je najnovije pojačanje na stadionu "Lotrin Gaj"!

Foto: FK Turekovac

Pažljivo se biraju pojačanja u redovima Turekovca, uprava sklapa mozaik koji će napasti plasman u viši rang.

U Gradskoj ligi Leskovac na "transfer pijaci" izgleda stoji veliki broj znakova ka stadionu "Lotrin Gaj". Uprava prošlogodišnjeg šestoplasiranog tima na tabeli radi punom parom kako bi igrački kadar za predstojeće prvenstvo bio dosta jači u odnosu na prethodni period. 

Aleksandar Bakterović, Vlada Stojilković, Marko Nikolić, Marko Stanojević i Lazar Jovanović, su dosadašnje novajlije u igračkog kadru, pored toga odlučeno je da ekipu u predstojećoj sezoni sa klupe predvodi Ninoslav Stanković

U toku jučerašnjeg dana potvrđeno je iz Turekovca da je došlo do dogovora sa još jednim igračem, koji će pojačati njihove redove. Trajče Bakterović (32), igrač sredine terena, najnovije je lice u igračkog kadru tima sa stadiona "Lotrin Gaj".

Republika

Foto: FK Turekovac

Trajče Bakterović

Bakterović je igrač kojeg krasi sjajan pregled igre, velika borbenost i siguran pas, karijeru je započeo u redovima Veternice 1926, gde je bio dugogodišnji igrač, a nosio je i kapitensku traku oko ruke, kasnije je branio boje Navalina. Prethodne tri godine Trajče je bio član Leminda 1953 sa kojim se takmičio prošle godine u Jablaničkoj okružnoj ligi.

Dolaskom šestog fudbalera nastavljena je serija pojačanja Turekovca, uprava želi da što pre oformi tim kako bi trener Stanković kroz pripremne utakmice sklopio sve kockice za početak prvenstva. Proteklog vikenda odigran je prvi kontrolni meč u sklopu priprema, rival je bio  sastav Radničkog (Pertate) u kojem je rezultat glasio 4:4.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading