PUKLA "PETARDA" NA STADIONU SVETI NIKOLA: Knićanin brojao do "pet" protiv Sakula!

Autor:

Sport

02.08.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nekim trenucima je utakmica izgledala kao takmičarska, za bodove.

PUKLA "PETARDA" NA STADIONU SVETI NIKOLA: Knićanin brojao do "pet" protiv Sakula!

Foto: FK Borac Sakule

Proteklog vikenda na stadionu "Sveti Nikola" u Sakulama odigran je prijateljski meč između domaćeg Borca i Potisja iz Knićanina.

Domaćin je u prošloj sezoni osvajanjem prvog mesta u opštinskoj ligi stigao do plasmana u Drugu južnobanatsku ligu (grupa Zapad), dok je tim Potisja završio na četvrtom mestu u "A ligi" FSG Zrenjanina.

Po kišovitom vremenu, ali dosta dobro pripremljenom terenu odigrana je prijateljska utakmica, koja je u mnogim segmentima ličila na pravu takmičarsku, za bodove. Oba tima su izašla u nešto izmenjenim sastavima zbog odsustva par igrača, ali ih to nije sprečilo da pruže odličnu partiju.

Prvo pravo uzbuđenje, i prvi pogodak viđen je u ranom periodu prvog poluvremena. Nakon udarca gostujućeg fudbalera, Pešića, lopta se od stative odbija do Milana Icića koji je neometano prima, i šalje je iza leđa golmana Borca, 1:0 za Potisje.

Velika borba viđena je po celom terenu, ali se za sledeći gol čekalo do pred sam kraj prvog poluvremena. Presing gostiju se isplatio, došlo je do greške kod čuvara mreže Borca, što je Icić iskoristio za svoj drugi pogodak na meču, ujedno i drugi za svoj tim, 2:0 za Potisje. 

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Stadion Borca

Na startu drugog poluvremena nakon prekida gosti stižu do uvećanja prednosti, opet je "odbitak" bio problem za domaćina, ovoga puta je loptu pokupio David Ilić, koji je i šalje u mrežu, 3:0.

Nova promena rezultata viđena je kada je "igrač na probi", Bojan Savičević pogodio za 4:0 iz slobodnog udarca, uprava je trenutno u pregovorima sa Savičevićem i radi se na dogovoru kako bi Potisje dobilo ozbiljno pojačanje za predstojeću sezonu. 

Smanjili su domaći ubrzo na 4:1, ali su gosti do kraja uspeli još jednom da savladaju golmana Borca za konačnih 5:1 u korist sastava iz Knićanina. 

Borac (Sakule) - Potisje (Knićanin) 1:5 (0:2)

Oba tima će u predstojećem periodu nastaviti sa pripremama za sezonu 23/24, rezultati u kotrolnim utakmicama nisu neko merilo snage i jačine tima, ali svakako znači kada se ostvari trijumf. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading