VELIKI PLANOVI U SIMIĆEVU: Odlična prethodna sezona podigla je klupske ambicije za predstojeći period!

Autor:

Sport

02.08.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak "nišani" viši rang!

VELIKI PLANOVI U SIMIĆEVU: Odlična prethodna sezona podigla je klupske ambicije za predstojeći period!

Foto: FK Napredak Simićevo

Visok plasman u prošloj sezoni "naterao" je ljude iz kluba da ambicije za predstojeće prvenstvo budu znatno veće.

Fudbalski klub Napredak iz Simićeva je u poslednjih deset godina "šarao" između tri ranga takmičenja, trenutno se ekipa takmiči u Braničevskoj okružnoj ligi, gde je u nedavno završenom prvenstvu pružila odlične partije. Učinak od 15 trijumfa, pet remija i osam poraza bio je dovoljan za 50 osvojenih bodova, odnosno za plasman na četvrto mesto na tabeli.

Uprava kluba je odlučila da pripreme za predstojeće prvenstvo započne nešto ranije nego obično, što je jasan pokazatelj da su ciljevi veliki. Što se tiče igračkog kadra, u dosadašnjem toku prelaznog roka jedino je Lazar Branković odlučio da napusti redove Napretka, reč je o fudbaleru koji je protekle četiri godine proveo u Simićevu.

Republika

Foto: FK Napredak Simićevo

"Travnati tepih" u Simićevu

Dres Napretka zadužila su za sada četiri nova igrača, iz redova Jagodine stigla su dva bonus fudbalera, Dejan Maksimović i Ilija Svrzić, reč je o momcima koji su prošli kompletnu školu fudbala nekadašnjeg osvajača Kupa naše zemlje. Golman Božidar Maksimović, bivši član prvoligaških klubova, gde je par puta bio izabran i za najboljeg čuvara mreže lige je takođe novi član tima iz Simićeva. Iz redova Morave iz Velike Plane stigao je Andrija Gojaković. 

Planovi u Simićevu su veliki, kako na polju rezultata, tako i na infrastrukturi, radi se na pripremi plana za sređivanje samog terena, kao i njegove okoline. Treba napomenuti da je stadion u Simićevu jedini u ligi koji ima pokrivene tribine i sledeća "novina" bi trebala biti postavljanje stolica na istoj. 

U dosadašnjem toku pripremnog perioda odigrana su tri kontrolna susreta gde je zabeležen po jedan remi, poraz i trijumf. Morava iz Velike Plane je savladala Napredak rezultatom 3:1, tim iz Simićeva je savladao Pomoravlje (Vlaški Do) rezultatom 3:2, dok je sa sastavom Slobodan Lipe upisan "iks", krajnji rezultat na semaforu je glasio 3:3.

Već za vikend tim iz Simićeva očekuje nova provera, rival Napretku će biti sastav Kušiljeva, dok je za generalnu probu izabran duel sa Moravom iz Velike Plane.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading