JAČA SE ODBRANA PLANTAŽE: Đokić je štoper koji je rado viđeno lice u svim sredinama!

Autor:

Sport

02.08.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je i šesti novajlija u aktuelnom prelaznom roku.

JAČA SE ODBRANA PLANTAŽE: Đokić je štoper koji je rado viđeno lice u svim sredinama!

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

U toku je period priprema u redovima Plantaže, igraju se i prijateljske utakmice, ali se i dalje radi na jačanju igračkog kadra.

Promocijom novog šefa stručnog štaba, Dejana "Petena" Stojanovića rešen je gorući problem za predstojeće prvenstvo, nakon trenera, uprava je u dogovoru sa istim krenula sa sklapanjem igračkog kadra. Jovica Mitić, Stefan Stojanović, Nikola Prokopović, Miloš Ivanović i Strahinja Ignjatović su dosadašnje akvizicije čelnih ljudi Plantaže.

U toku jučerašnjeg stigla je zvanična informacija da je klub angažovao i šestog novajliju. Uprava je odlučila da se ojača odbrana, a izbor je pao na Milana Đokića (25), koji dolazi iz redova komšijske ekipe Mladost (Vinarce). Đokić je prethodne dve i po sezone proveo na istoj adresi, a pre toga je dve sezone bio član sastava FK Vučje. 

Republika

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Đokić Milan

Najnovija akvizicija uprave se najbolje snalazi na poziciji štopera, ali mu nisu strani zadaci i na mestu desnog beka. Milana krasi velika borbenost, požrtvovanost i srčanost, što ga čini rado viđenim igračem kod svakog trenera.

Po već utvrđenom rasporedu, tim iz Donjeg Stopanja je u dosadašnjem toku priprema imao u planu tri prijateljska meča, na zvaničnom profilu kluba objavljeni su rezultati dva susreta. U prvoj kotrolnoj utakmici upisan je poraz na domaćem terenu od Pčinje iz Trgovišta (1:6), dok je u drugom sastav Leminda pred svojim navijačima savladao Plantažu rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading