ZDRAVKO ČOLIĆ UPUTIO HITAN APEL: Prekinuo ćutnju zbog srpske predstavnice na EVROVIZIJI, odmah morao da reaguje! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano oglašavanje čuvenog Čole!

ZDRAVKO ČOLIĆ UPUTIO HITAN APEL: Prekinuo ćutnju zbog srpske predstavnice na EVROVIZIJI, odmah morao da reaguje! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Zdravko Čolić, oglasio se na društvenim mrežama, iznenađujući mnoge svojim apelom da se glasa za srpsku predstavnicu Teya Doru na prestojećoj "Evroviziji".

Naime, Čolić je pozvao svoje prijatelje iz inostranstva da podrže mladu pevačicu u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja, ističući da ona nastupa pod brojem 2. Ovakav javni apel Zdravka Čolića važi za retkost, s obzirom na to da on izbegava da se oglašava na društvenim mrežama, što je dodatno pojačalo značaj njegovog poziva za podršku srpskoj predstavnici.

Republika

Foto: instagram.com/zdravko.colic

Zdravko Čolič podržao Teya Doru na Evroviziji

Pozivam sve svoje prijatelje iz inostranstva da sutra, 7. maja, podrže mladu predstavnicu Srbije u prvoj polufinalnoj večeri na "Evroviziji", ona nastupa pod brojem 2! Srećno, Teya Dora! - naveo je čuveni Čola.

Inače, Teya Dora se ove nedelje takmiči na "Pesmi Evrovizije" sa pesmom "Ramonda", koja je brzo postala hit u Srbiji. Njeno učešće na ovom prestižnom evropskom muzičkom takmičenju privuklo je veliku pažnju javnosti, a podrška koju je dobila od Zdravka Čolića dodatno je istakla značaj njenog nastupa.

Republika

Foto: Instagram

Teya Dora proslavila rođendan u Švedskoj

Podsećanja radi, pored svog učešća na "Evroviziji", Teya Dora nedavno je proslavila svoj 32. rođendan organizujući veliki gala rođendanski parti u Švedskoj. Na ovoj proslavi okupila je ekipu sa "Evrovizije", a među gostima se našao i predstavnik Hrvatske, Bejbi Lazanja. Fotografije i snimci sa ovog događaja oduševili su fanove, prikazujući Teyu Doru u dekoltiranoj beloj haljini, sa osmehom na licu, okruženu mnoštvom ljudi i raskošnim dekoracijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading