UPRAVA RADI BEZ ODMORA: Peti novajlija je obukao dres Turekovca!

Autor:

Sport

31.07.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nema odmora dok traje obnova"!

UPRAVA RADI BEZ ODMORA: Peti novajlija je obukao dres Turekovca!

Foto: FK Turekovac

Na stadionu "Lotrin Gaj" se uveliko radi na sklapanju tima za velike ambicije koje uprava ima za predstojeću sezonu.

Republika

Ispadanje iz Međuopštinske Jablaničke lige nije demotivisalo ljude u Turekovcu, klub se u nedavno završenom prvenstvu "stabilizovao" i sada je došlo vreme da se sportski kolektiv nadogradi na svim poljima, kako bi bio spreman za borbu za povratak u viši rang.

Aktuelni prelazni rok protiče u najboljem redu za simpatizere Turekovca, od starta "transfer pijace" na stadion "Lotrin Gaj" stigla su četiri nova igrača. Aleksandar Bakterović, Vlada Stojilković, Marko Nikolić i Marko Stanojević zadužili su opremu tima. Igračkim kadrom će u predstojećem prvenstvu "upravljati" novajlija na klupi, Ninoslav Stanković

Najnovija akvizicija uprave kluba je Lazar Jovanović (26), koji će predstavljati još jedno veliko pojačanje za tim sa stadiona "Lotrin Gaj". Lazar igra na poziciji štopera i dodatno će učvrstiti odbranu Turekovca, prethodne tri godine bio je član sastava Veliko Trnjanje gde je u nedavno završenom prvenstvu, u višem rangu stigao do plasmana na 12. poziciju na tabeli.

Republika

Foto: FK Turekovac

Peti novajlija u Turekovcu

Jovanović je ponikao u Rudaru, odakle je započeo prvu epizodu u fudbalskom klubu Veliko Trnjane u trajanju od dve godine, nakon toga je bio član Radnika Sušica šest meseci, odakle se vraća u Trnjanje za period od tri sezone. 

Iz kluba je nakon promocije Jovanovića stigla informacija da njegovim dolaskom prelazni rok nije završen, i da se očekuje još dolazak najmanje dvojice igrača.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading