ODLIČAN MEČ U FARKAŽDINU: Igrači Tamiša i Voje Gačić odmerili snage u prijateljskom duelu!

Autor:

Sport

31.07.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo poluvreme pripalo je gostima, dok su u drugom domaćini bili nešto ofanzivniji.

ODLIČAN MEČ U FARKAŽDINU: Igrači Tamiša i Voje Gačić odmerili snage u prijateljskom duelu!

Foto: FK Voja Gačić

Uveliko se pripremaju timovi za predstojeću takmičarsku godinu, veliki broj nižih liga započinje u toku prve polovine meseca avgusta, pa je samim tim vremena za "štimanje" jako malo.

Republika

Juče je na terenu u Farkaždinu odigran prijateljski susret između domaćeg sastava Tamiša i gostujućeg sastava Voje Gačić iz Pančeva, kada su u pitanju ova dva tima, vremena za pripreme ima sasvim dovoljno, jer njihova prvenstva počinju početkom meseca septembra.

Bolja i "rastrčanija" igra viđena je od strane gostujućeg tima od samog starta susreta, duže su u trenažnom procesu igrači Voje Gačić što je rezultiralo i prilikama pred golom rivala.

Prvi pogodak viđen je u 23. minutu kada je nakon skraćenog kornera odlično loptu glavom zahvatio Dalipi, 1:0 za tim Voje Gačić.

Republika

Foto: FK Tamiš Farkadžin

Stadion u Farkadžinu

Imali su fudbaleri trener Miodraga Gačića još par prilika do odlaska na odmor da dupliraju svoju prednost, ali u tome nisu uspeli. Zabeleženo je par poluprilika na polovini gostiju, ali je mreža golmana ekipe Voje Gačić ostala netaknuta.

Nisu se predavali domaći, zaigrali su bolje u drugom poluvremenu i sa dva solo prodora su stigli do vođstva. Prvo je Bošković u 65. minutu doneo izjednačenje Tamišu, a zatim je Kenežević devet minuta kasnije doveo svoj tim u vođstvo, 2:1.

Konačan rezultat meča postavljen je četiri minuta pre isteka regularnog toka meča, lepu akciju gostujućih igrača završio je Dalipi za 2:2.

Tamiš (Farkaždin) - Voja Gačić 2:2 (0:1)

Tamiš: Etveš, Božović, Lazin, Suvačarev, Rašić, Bogdanović, Stefanov, Mijić, Ostojić, Golubović, Bandić

Igrali su još: Birmanac, Knežević, Bošković, Lakicin

Voja Gačić: Krčmar, Đorđić, Cverković, Babić, Marković, Živkov, Gračanin, Drljača, Dalipi, Dukovski, Šarac

Igrali su još: Okuka, Marković, Božić, Nika

Trener gostiju, Miodrag Gačić je za naš portal posle meča poručio:

- Odlična provera za naš sastav i dosta dobra igra, pogotovo u prvom delu meča kada smo u potpunosti nadigrali rivala. U drugom poluvremenu domaći igrači se nisu predavali, ali je Dalipi na kraju zasluženo pogodio za remi. Čestitke domaćinu na fer i korektnoj utakmici, a mojim momcima na dobroj igri. Polako se nazire kostur tima, izgledamo odlično iz dana u dan i na dobrom smo putu da stignemo do "radne temperature".

Oba tima će u predstojećem periodu nastaviti sa pripremama za izazove u prvenstvu, takmičenje u "A ligi" FSG Zrenjanina, odnosno Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo počinje za nešto malo više od mesec dana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading