NEVERICA U DRUGOJ RASINSKOJ OKRUŽNOJ LIGI: "Najjača ekspolozija" u nedelju veče pogodila je "Dolinu Smrti"!

Autor:

Sport

30.07.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja, kasni sati, "transfer bomba" Orašja!

NEVERICA U DRUGOJ RASINSKOJ OKRUŽNOJ LIGI: "Najjača ekspolozija" u nedelju veče pogodila je "Dolinu Smrti"!

Foto: OFK Orašje 1960

Posle 13 godina "Dolina Smrti" će u predstojećoj sezoni biti domaćin ekipama iz Druge rasinske okružne lige. 

Republika

Fudbalski klub OFK Orašje 1960 je u prošloj sezoni stigao do titule prvaka Treće rasinske okružne lige i time je izborio povratak u drugu ligu posle 13 godina pauze. Veliki uspeh ostvario je tim iz Orašja koji je u ligi bio dominantan na svim poljima.

Uprava kluba se sprema za takmičenje u višem, jačem rangu, pa samim tim se obavljaju određene aktivnosti u letnjem prelaznom roku. U proteklih sat vremena mogli su se čuti udari gromova širom Kruševca, međutim najjača "eksplozija" odjeknula je na "Dolini Smrti.

Dragan Pantić (31) novo je pojačanje OFK Orašja 1960, reč je o krilnom napadaču sa velikim iskustvom, koji zna da "servira" golove u ekipi u kojoj se nalazi. Pantić je kroz karijeru branio boje Temnića 1924, Mladog Radnika iz Bačine, 14. Oktobora (Izbenica), dok je proteklih godinu dana bio član Borca iz Gornjeg Katuna. 

Republika

Foto: OFK Orašje 1960

Dragan Pantić

Novajlija u redovima OFK Orašja važi za jednog od boljih napadača okružnih liga, i sigurno nosi epitet jednog od iskusnijih na njegovoj poziciji. Pantić je već upisao debi u novom dresu, kada se njegov novi tim susreo u prijateljskom susretu sa sastavom Mladosti iz Toljevca. Na tom susretu Dragan je dva puta pogodio mrežu rivala, i već je pokazao da će biti prvi golgeter u predstojećem prvenstvu.

Tandem Marko Kolarević - Dragan Pantić će u predstojećoj sezoni Druge rasinske okružne lige predstavljati "veliki problem" svim rivalima, a već u uvodnim pripremnim mečevima se može videti da će ekipa Orašja pomrsiti račune mnogim protivnicma u prvenstvu.

Sledećeg vikenda očekuje se prijateljski duel istih rivala, ali ovoga puta će uloga domaćina pripasti sastavu OFK Orašja, koji svoje mečeve igra na stadionu "Dolina Smrti".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading