PROMENE NA SVIM NIVOIMA: U redovima prošlogodišnjeg zonaša dosta novih lica!

Autor:

Sport

30.07.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malošište na novom početku.

PROMENE NA SVIM NIVOIMA: U redovima prošlogodišnjeg zonaša dosta novih lica!

Foto: FK Malošište

Nakon sedam vezanih sezona, fudbalski klub Malošište se seli iz zonskog ranga u Nišavsku okružnu ligu.

Republika

Tim iz naselja u Opštini Doljevac nije uspeo da ponovi uspeh od pre dve sezone kada je stigao do najboljeg plasmana u zonskom rangu (sedma pozicija na kraju prvenstva), učinak od deset trijumfa, dva remija i 18 poraza nije bio dovoljan da se zadrži članstvo u ligi, pa je vreme za određene promene na svim poljima.

Sredinom meseca jula održan je sastanak na kojem je za predsednika kluba postavljen Ivan Milenković, dugogodišnji kapiten FK Malošište kao i dosadašnji član uprave i predstavnik igrača u istoj. Dosadašnji prvi čovek kluba, Mihajlo Stamenković je zbog privatnih obaveza odlučio da se povuče, ali će on i dalje biti uz tim. Tom prilikom u stalni sastav upravnog odbora ubačeni su Ivan Milenković, Vlastimir Anđelković, Bojan Trajković i Filip Ranđelović.

Prvi potez novih lica u upravi kluba jeste promocija novog šefa stručnog štaba, poverenje da vodi tim u Nišavskoj okružnoj ligi dobio je Boban Krstić. Reč je o treneru koji je dobro poznato ime u Nišu i okolini, već je bio na klupi Malošišta u Zoni Centar gde je tada proveo šest meseci. 

Igrački kadar je za sada zvanično ojačan sa dva nova imena, prvi novajlija je Aleksandar Jovanović (22), koji se vraća u svoj matični klub. Jovanović je prve fudbalske korake napravio upravo u svom selu, u Malošištu, gde je stigao do nastupa i u Zoni Istok svojevremeno, protekle tri i po godine nastupao je u dresu fudbalskog kluba Orljane. 

Druga akvizicija uprave, koji takođe spada u grupu povratnika u matični klub je Luka Petković, još jedan mladi fudbaler koji je odlučio da pomogne svom selu i drugarima. Reč je o igraču koji je svojim potezima oduševljavao sve navijače Malošišta, zbog poslovnih obaveza Luka je pauzirao godinu dana, i sada se vraća u pravom trenutku da pomogne saigračima da se vrate u viši rang.

Tim Malošišta se trenutno nalazi u pripremnom periodu za predstojeće prvenstvo, trener Krstić trenutno na treninzima raspolaže sa polovinom igračkog kadra, a očekuje se da u predstojećem periodu, nakon godišnjih odmora broj fudbalera na treningu bude još veći.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading