VARAGIĆ DANAS OKUPLJA IGRAČE: Igrački kadar 21. Oktobra započinje pripreme!

Autor:

Sport

30.07.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbitnije je da je zadržan kostur ekipe iz prolećnog dela prvenstva.

VARAGIĆ DANAS OKUPLJA IGRAČE: Igrački kadar 21. Oktobra započinje pripreme!

Foto: FK 21. oktobar Kragujevac

Do početka priprema za predstojeću sezonu ostalo je još nekoliko dana, pa ja uprava 21. Oktobra odlučila da upozna simpatizere kluba sa novajlima u njihovim redovima. 

Republika

Tim iz Kragujevca je u protekloj sezoni Druge lige Kragujevca stigao do osvajanja treće pozicije na tabeli, 21. Oktobar je ostao "kratak" za sedam bodova kako bi stigao do mesta koje vodi u baraž za plasman u viši rang. Protekla polusezona je jedna od najsupešnijih u istoriji kluba, na skeneru od deset utakmica zabeležen je učinak od sedam trijumfa, jednog remija i dva poraza, pa je samim tim cilj uprave bio da se zadrži kostur igračkog kadra. 

U velikoj meri je uprava uspela da ispuni svoj cilj, minimalne promene doživeo je sastav 21. Oktobra što se tiče odlazaka, a pored toga stigla su i tri nova lica u igrački kadar. Prva akvizicija kluba u aktuelnom prelaznom roku je Ilija Srećković (20) koji je proteklih godinu dana bio član Hajduka iz Jovanovca, i tom prilikom je uspeo da sada sa već bivšim saigračima stigne do šampionskog pehara i plasmana u viši rang. Srećković je bio jedan od bitnijih fudbalera u pohodu na titulu, bio je deo bedema ispred gola koji je kapitulirao "samo" 13 puta u prvenstvu.

Aleksandar Denović (20) drugi je novajlija u redovima tima iz Kragujevca, reč je o fudbaleru koji je prošao kompletnu školu fudbalskog kluba Sušica i u gotovo svakoj generaciji je bio najbolji strelac. Reč je o bonusu koji igra na poziciji napadača i koji ima golove u nogama, prethodnih šest meseci branio je boje Šumadije 1934 iz Drače. 

Triling pojačanja zatvara Ivan Galjak (31), dobro poznato ime kragujevačkog fudbala. Galjak igra na poziciji krila i centarfora, rešetao je mreže u gotovo svim dresovima koje je nosio, pa čak i u jačim rangovima takmičenja, prethodnih godinu dana branio je boje Ćave iz Grošnice. 

Što se tiče odlazaka, za sada je potvrđeno samo da je Slobodan Živanović (37) razdužio opremu kluba i on će u predstojećem periodu biti član fudbalskog kluba Jadran. Živanović je legenda 21. Oktobra, gde je proveo poslednjih deset godina, na svakom meču je davao 100% svojih mogućnosti i bio je i ostao uz tim kada je bilo najteže.

Početak letnjih priprema zakazan je za 30. jul (danas) od 17 časova, kada će trener Đorđe Varagić izvršiti proziviku igrača, nakon uvodnog razgovora i upoznavanja odigraće se i prijateljski meč sa fudbalerima ekipe Kragujevca. 

BONUS VIDEO: 

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading