MAĐARI POLUDELI ZA JEREMIĆEM: Jerema upisao gol i asistenciju na evropskoj sceni! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.07.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv koji se ne odbija..

MAĐARI POLUDELI ZA JEREMIĆEM: Jerema upisao gol i asistenciju na evropskoj sceni! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

U par "mirnih letnjih dana" dosta toga se promenilo fudbaleru Cementa iz Beočina, Lazaru Jeremiću, ali i samom klubu.

Republika

Potvrdio je popularni Jera vernost klubu iz Beočina, i u dogovoru sa upravom je rešio da predvodi napad Cementa u pohodu na plasman u Vojvođansku ligu Jug, ali se one javila neverovatna opcija. Na tenderu za popunu višeg ranga Fudbalski savez Vojvodine doneo je odluku da upravi tim iz Beočina popuni upražnjeno mesto u prvenstvu. 

Neverovatni dani su iza tima iz Beočina i njihovog fudbalera Jeremića, a da se sve dodatno "začini" pobrinuo se jedan poziv iz Mađarske, koji nam je opisao "Jera" u par rečenica.

Šta se tačno desilo, kako je stigla ponuda iz Mađarske?

- Pozvao me je moj prijatelj Dominik, koji godinama igra na evropskoj sceni i jako je cenjen igrač u Mađarskoj, pričao sam sa agentom Verbelyi, koji ima jako puno kontakta i već je cenjen u toj sferi društva, drži dosta ozbiljnih igrača. 

Stigao je poziv koji se ne odbija..

- Rekao mi je da mu je potreban napadač i da ukoliko sam zainteresovan mogu da odem na razgovor, mogao sam da biram da li da potpišem njihovu ponudu ili da odigram utakmicu, nakon koje bi mogao da izboksujem bolje uslove, što sam i uradio.

Odigrao si i više nego dobrih sat vremena, što je zapalo za oko mnogima.

- Posle utakmice u kojoj sam upisao gol i asistenciju, a pored toga sam imao i par odličnih prilika, prišao mi je predsednik gostujućeg kluba i zatražio kontakt. Bilo mi je sve jako čudno, došao sam da se "dokažem" u redovima domaćina, a stiglo je interesovanje protivničkog tabora. Bio sam pozitivno iznenađen, kako uslovima, tako i celom infrastrukturom.

 

 

Kako bi ti opisao utakmicu koju si odigrao, kakav je kvalitet fudbala tamo?

- Oni igraju jako miran fudbal, vole da drže posed lopte, sve mi je to bilo čudno.. Na moje pitanje predsedniku zašto nema jakih duela, velikog presinga dobio sam odgovor da upravo iz tog razloga vole igrače koji dolaze iz naše zemlje. 

Koji su tvoji dalji koraci sada?

- Čekam vizu, sve ću znati u ponedeljak, ili ću otići i biti tamo, trenirati sa ekipom, ili ću na zimu početi prvenstvo od samog starta. Koliko sam upoznat, njima prvenstvo kreće za dve nedelje, dok se viza čeka i do tri meseca, što će u velikoj meri uticati na moje priključivanje ekipi. 

Jera je kroz karijeru bio u klubovima širom naše zemlje, Novi Sad, Vršac, Priboj, Jagodina, Smederevo, Beograd.. Sada je došlo vreme da se Jeremić oproba i van granica naše zemlje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Liman

30.07.2023 23:08

Ovo je smesno….ima vise kila od mog caleta od 70 g :)))))