ODLUKA JE DONETA: Desetka će i dalje biti njegovo vlasništvo - popularni Jera "cementira" beočinsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler ostaje veran klubu,

ODLUKA JE DONETA: Desetka će i dalje biti njegovo vlasništvo - popularni Jera "cementira" beočinsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Lazar Jeremić

Beočinska desetka - Lazar Jeremić

Fudbaleri beočinskog Cementa ove godine proslavljaju veliki jubilej, 110 godina postojanja i svi u gradu na obroncima Fruške gore, sa desne strane Dunava, nadaju se da njihovo sportsko mezimče može u 12. deceniju egzistiranja na fudbalskoj mapi Srbije, da uđe kao član južne grupe vojvođanskog fudbala u kojem su se poslednji put takmičili u sezoni 2021/22.

 

Prethodnu takmičarsku godinu Beočinci su okončali na četvrtok poziciji tabele Prve novosadske lige sa skorom od 18 pobeda, šest remija i isto toliko poraza, što nije bilo dovoljno da se ugrozi šampion, temerinski TSK.

U novu sezonu Cement ulazi sa jasno izraženim ambicijma, a rukovodstvo kluba je tim povodom, rešilo jedno od gorućih pitanja.

Naime, iskusni golgter tridesetogodišnji Lazar Jeremić i naredne sezone nosiće opremu plavo-bele boje. Popularni Jera će i dalje biti vlasnik beočinske "desetke", a svi u klubu se nadaju da će ga ovoga puta zaobići povrede i da će maksimalno moći da se posveti samo igrama na zelenom tepihu.

Treba napomenuti da je Jeremić tokom prethodne takmičarske godine zabeležio svega 11 nastupa u opremi Cementa i tom priliko je bio strelac devet pogodaka.

 

- Lazar Jeremić:

Datum rođenja: 27. januar 1993. godine

Mesto rođenja: Smederevo

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: GFK Jagodina (Jagodina), Polimlje (Prijepolje), OFK Vršac (Vršac), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Budućnost (Mala Krsna), Crvena zvezda (Novi Sad), Jedinstvo (Rumenka), Cement (Beočin)

Kako je i sam Jera istakao prilikom produžetka ugovora, u Beočinu se oseća kao kod kuće, u svom rodnom Smederevu i želi da da svoj maksimalni doprinos kako bi se klub vratio u južnu grupu vojvođanskog fudbala i da obaranjem klupskih rekorda, svoje ime upiše zlatnim slovima u analima beočinskog kluba.

Da podsetimo, na osnovu odluke Fudbalskog saveza grada Novog Sada, takmičenje u Prvoj novosadskoj ligi za sezonu 2023/24 startuje 12. avgusta, a pre toga, 9. avgusta na programu su mečevi prve runde kup takmičenja pod ingerencijom novosadske fudbalske organizacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading