OPERACIJA "POVRATAK U VIŠI RANG": Tim iz Straže se rastao sa dosadašnjim šefom stručnog štaba!

Autor:

Sport

30.07.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak trenera i dva pojačanja u igračkom kadru su za sada "rezultati" transfer perioda.

OPERACIJA "POVRATAK U VIŠI RANG": Tim iz Straže se rastao sa dosadašnjim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Vitorul Straža

Za "samo" tri boda, u prošlogodišnjem prvenstvu, izmakao je timu iz Straže ekspresan povratak u Drugu južnobanatsku ligu (grupa Istok), iz koje je Vitorul prošle sezone ispao.

Republika

Učinak od 11 trijumfa, jednog remija i tri poraza nije bio dovoljan za prvo mesto i plasman u viši rang, ali to u Straži "nikome ne smeta" po pitanju planova za predstojeći period. Uprava kluba je pre para dana krenula sa objavljivanjem novosti po pitanju aktuelnog prelaznog roka.

Prva informacija koja je stigla iz redova Vitorula jeste rastanak sa trenerom Ivicom Trbanosom, reč je o stručnjaku koji je proteklih godinu dana bio na klupi tima. Ivica je odlučio da trenersku karijeru nastavi na drugoj adresi, i uprava kluba nije želela da mu stoji na putu po pitanju njegove odluke. 

Republika

Foto: FK Vitorul Straža

Ivica Trbanos

Što se tiče igračkog kadra, prvi promovisani novajlija je Aleksandar Ibišević (22) koji dolazi iz ekipe Banat Dupljaja. Reč je o mladom i talentovanom igraču od kojeg u redovima Vitorula dosta očekuju u narednom periodu, Ibišević je "klinac" BAK-a iz Bele Crkve gde je napravio prve fudbalske korake i gde je proveo pet godina.

Drugi igrač koji je pojačao klub iz Straže ovog leta je Miki Putić, reč je o fudbaleri koji je prethodnih godinu dana bio član sastava Karaš iz Jasenova. Na prethodnoj adresi Putić se takmičio u PFL-u Pančevo, što je za njega jedno veliko iskustvo, i sigurno će Vitorulu dosta značiti u predstojećoj sezoni.

Do kraja prelaznog roka se može očekivati još par novih imena u redovima bivšeg člana Druge južnobanatske lige (grupa Istok), a cilj uprave je upravo da se ekipa vrati u rang iz kojeg je ispala pre dve godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading