ŠAMPION ŠAMPIONSKI ZA KRAJ: Posle 13 godina "Dolina Smrti" će sledeće sezone ugostiti timove iz višeg ranga! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinska pobeda putnika u viši rang.

ŠAMPION ŠAMPIONSKI ZA KRAJ: Posle 13 godina "Dolina Smrti" će sledeće sezone ugostiti timove iz višeg ranga! (VIDEO)

Foto: OFK Orašje 1960

U okviru 21. kola Treće rasinske okružne lige ekipa Bresnog Polja ugostila je sastav Orašja 1960, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 7:0.

Republika

Duelisti su u ovaj meč ušli sa potpuno suprotnih pozicija na tabeli, domaći tim je u poslednje kolo šampionata ušao sa poslednjeg mesta na tabeli, dok je sastav Orašja držao lidersku poziciju.

Štoperica glavnog sudije još nije okrenula stigla do "polovine kruga", a već je lopta završila u mreži. Marko Kolarević je presekao loptu na polovini domaćina i odmah je uputio udarac koji je završio u mreži golmana Mandžukića, 1:0 za Orašje.

Gosti su ubrzo došli do novog pogotka, lopta je stigla do Nikole Nikolića koji je odličnim udarcem uvećao prednost svog tima, 2:0.

Već u šestom minutu gosti su imali zaostatak od tri gola, Stefan Rašić je natrčao na odbijenu loptu, koju je poslao u gol, 3:0.

U 13. minutu rezultat je ponovo promenjen, Glišić je spojio sa golom Davida Davidovića kome nije bilo teško da izglednu priliku završi loptom u mreži, 4:0. 

Do kraja poluvremena gosti su pokušavali da dođu do novih golova, ali je domaći tim uspeo odbio sve njihove nalete.

U drugom poluvremenu tempo igre je dosta opao, gosti su mirno priveli utakmicu kraju, nije bilo novih golova na obe strane.

 

 

Bresno Polje - Orašje 0:4 (0:4)

Bresno Polje: M. Mandžukić, S. Piperac, Radojković, Stojanović, B. Mandžukić, Jovanović, Krnčević, A. Piperac, Drašković

Orašje: Nikolić, Đokić, Stamenković, Simić (od 9' Bajkić), Nikolić, Šćekić, Glišić, Kolarević, Davidović, Rašić, Nikolić

Iz redova Orašja su posle meča poručili:

- I zvanično je spuštena zavesa na takmičarsku sezonu pobedom u Tobolcu nad ekipom Bresnog Polja. Hvala svim sponzorima, navijačima, ljudima koji su pomagali klub i učestvovali u ovom projketu. Orašje se posle 13 godina vraća u viši rang. Na domaćem terenu smo upisali maksimalan učinak, primilo smo samo jedan gol i nadamo se da ćemo i u okružnom rangu u "Dolini Smrti" biti sa maksimalnim učinkom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading