TRANSFERIMA POKAZALI AMBICIJE: U Rožini se sklapa tim za napad na šampionski pehar!

Autor:

Sport

31.07.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast za upravu!

TRANSFERIMA POKAZALI AMBICIJE: U Rožini se sklapa tim za napad na šampionski pehar!

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

Fudbalski klub Naisus 1977 je tokom nedavno završenog prvenstva Nišavske okružne lige sakupio 43 bodova, što je bilo dovoljno za osvajanje šeste pozicije na tabeli.  

Republika

Uprava kluba je sagledala raspoloživi igrački kadar, nakon čega je krenula sa jačanjem istog kako bi se ekipa što bolje plasirala u predstojećem prvenstvu. Tim iz Rožine je prelazni rok otvorio dovođenjem mladog Stevana Jankovića (17), nakon čega je naišla "pauza" po pitanju aktivnosti na transfer pijaci. 

Druga akvizicija uprave u aktuelnom prelaznom roku je Andrija Stević (20), koji se nakon šest meseci provedenih u redovima Mladosti iz Batušinca vraća u dobro poznatu sredinu gde je bio od 2020. do početka ove kalendarske godine. Stević je uz levu aut liniju odlično "špartao" u zonskom rangu, u Rožini se nadaju da će dobre partije pružiti i u povratničkom mandatu u njihovom dresu. Andrija je karijeru započeo u redovima Mladosti iz Kovanluka, nakon čega je bio i jedno vreme član Padine 1989, odakle je prvi put stigao u Nasisu 2020. godine.

Treći novajlija u Rožini je Aleksandar Pešić, reč je o napadaču koga bi poželele mnoge ekipe, čak i u višim rangovima takmičenja. Pešića karakteriše agilnost, završnica, borbenost i velika brzina, što pokazuje da će biti veliki "problem" rivalima u Nišavskoj okružnoj ligi. Popularni "Pele" ponovo oblači dres Nasisusa, i po dosadašnjim aktivnostima na "transfer pijaci" važi za jedno od najvećih pojačanja u okrugu.

Niz dosadašnjih predstavljenih pojačanja zatvara Jovan Stević (26) koji dolaz iiz ekipe Borac Azbresnica, gde je važio za stub odbrane. Stević je kroz karijeru bio član Car Konstantina, Budućnosti iz Popovca i sastava Žitorađe. Radi se o jednom od pouzdanijih igrača koji može da pokrije više pozicija u poslednjoj liniji.

Dosadašnjim aktivnostima u prelaznom roku, kao i imenima koja su odlučila da obuku dres Naisusa, se može jasno videti da su ciljevi za predstojeće prvenstvo tima iz Rožine veliki, i da su novajlije dobro upoznate sa planovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading