ODLIČAN TURNIR U ŠTITARU: Ekipa Hrtkovaca stigla do pehara!

Autor:

Sport

31.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U redovima osvajača stigle i individualne nagrade.

ODLIČAN TURNIR U ŠTITARU: Ekipa Hrtkovaca stigla do pehara!

Foto: FK Hrtkovci

Proteklog vikenda u Štitaru na programu je bio memorijalni turnir na kojem su učešće uzela četiri tima. Pored domaće ekipe Jedinstva, za pehar su se borili i Hrtkovci, Duško iz Klenja i Torpedo iz Tabanovića. 

Republika

Voljom žreba prvi polufinalni par bio je Jedinstvo - Torpedo, slavio je u tom okršaju domaći sastav iz Štitara rezultatom 5:4 i tako je izborio plasman u finale turnira. U drugom delu "kostura" snage su odmerili sastavi Hrtkovaca i Duška iz Klenja, i to je tim Hrtkovci slavio rezultatom 6:1.

Da se trenutno nalazi na visokom stepenu spremnosti, pokazala je ekipa Hrtkovaca u finalu gde je pružila još jednu odličnu partiju na turniru, savladan je domaćin memorijalnog turnira rezultatom 5:1.

U redovima osvajača treba napomenuti izuzetno zalaganja Otržana, koji se vratio u redove Hrtkovaca, a može se reći da je uz Antonića, četvorostrukog strelca na današnjoj utakmici bio ponajbolji pojedinac finalne utakmice. Ne treba naravno zapostaviti ni zalaganje svih igrača koji su bili na raspolaganju treneru na ovom turniru.

Pored pehara za prvo mesto, u ekipi Hrtkovci stiglo je i priznanje za najboljeg golmana turnira, koje je pripalo čuvaru mreže Žarku Stjepanoviću. Zanimljiva činjenica jeste da je Stjepanović "uskočio" umesto odsutne startne "jedinice", Filipa Krpana. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Pjevac.

Odličan turnir odigran je u Štitaru gde su treneri sve četiri ekipe imali prilike da vide na kojem nivou fizičke i taktičke spremnosti se nalaze njihovi igrači, prednost ovih susreta jeste što se igra "za pehar", pa samim tim i fudbaleri imaju veći motiv.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading