BAJMOČANI BEZ VELIKIH PROMENA U NOVOJ SEZONI: Radnički sa proverenim snagama vrši pripreme za predstojeće prvenstvo!

Autor:

Sport

02.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada je stigao samo jedan novajlija.

BAJMOČANI BEZ VELIKIH PROMENA U NOVOJ SEZONI: Radnički sa proverenim snagama vrši pripreme za predstojeće prvenstvo!

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Posle devet godina tim iz Bajmoka se prošle sezone takmičio u Vojvođanskoj ligi Sever, i tamo je zabeležio odličan rezultat.

Radnički 1905 je sa učinkom od 15 trijumfa, četiri remija i 11 poraza stigao do osvajanja četvrte pozicije, što je odličan rezultat, imajući u vidu da je ovo za tim iz Bajmoka povratnička sezona posle skoro pune decenije u PFL-u Subotica. 

Pripreme za predstojeće prvenstvo Radnički je započeo drugog vikenda meseca jula, tada je, kada je izvršena prozivka pod trenerskom palicom Nenada Florina. Što se tiče nekih planova za sezonu koja ih očekuje, u Bajmoku žele da afirmišu što više mladih igrača, a da se pored toga i izbori što bolji plasman na tabeli.

U dosadašnjem toku priprema sastav Radničkog je odigrao pet prijateljskih susreta, u tim mečevima zabeležena su tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Do kraja pripremnog perioda tim iz Bajmoka će pred svojim navijačima ugositti Tisu iz Adorjana (5. avgust), i to će biti generalna proba za početak prvenstva.

Republika

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Jovan Lukić

Što se tiče aktuelnog prelaznog roka, odlazaka iz Bajmoka nije bilo, dok je do sada predstavljen samo jedan novajlija. Jovan Lukić (18) se nakon tri godine provedene u redovima Tise iz Adorjana vraća u klub u kojem je ponikao. Lukić je veći deo mlađih kategorija prošao u školi fudbala Radničkog, da bi potom otišao u kadetsku i omladinsku selekciju kluba iz Totovog Sela. 

Lukić važi za veoma perspektivnog igrača, godine su na njegovoj strani, i sada je na njemu da se pokaže i dokaže u dobro poznatoj sredini. Velika Prednost za Jovana je ta što je dobro upoznat sa uslovima u Bajmoku i tu ima i dosta poznatih lica.

Raspored za predstojeću sezonu Vojvođanske lige Sever je već poznat, prvenstvo počinje drugog vikenda avgusta (12-13), a nakon izvlačenja takmičarskih brojeva Radnički je u prvom kolu za protivnika dobio sastav Ravangrada 2018 iz Sombora.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading