VRAĆA SE PRED ŽITKOVAČKU PUBLIKU: Nikolić opet oblači plavo-beli dres, ali sada stiže sa dosta iskustva!

Autor:

Sport

09.08.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morava predstavila novog novajliju.

VRAĆA SE PRED ŽITKOVAČKU PUBLIKU: Nikolić opet oblači plavo-beli dres, ali sada stiže sa dosta iskustva!

Foto: FK Morava Žitkovac

Prošlogodišnji vicešampion Zone Centar nastavlja sa jačanjem igračkog kadra za predstojeće prvenstvo.

U Žitkovcu je stvorena zdrava sredina, što je rezultiralo odličnom atmosferom okolo i unutar kluba, pa su samim tim i rezultati i više nego dobri. Trenerski tandem Zemljak-Belić u dogovoru sa upravom vrši letnji prelazni rok u redovima Morave. U dosadašnjem toku transfer pijace plavo-belu premu zadužli su Konstantin Jevremović, Mladen Milošević i Slavko Đorđević

Uprava kluba je u toku jučerašnjeg dana predala papire za najnovije pojačanje u njihovim redovima. Uglješa Nikolić (19) će nakon tačno tri godine opet obući dres Morave, u Žitkovcu je već proveo jednu polusezonu kao mlad igrač, nakon toga se vratio u Real iz Niša, gde je i ponikao, dok je prošle sezone bio član OFK Napretka iz Aleksinca. 

Republika

Foto: FK Morava Žitkovac

Uglješa Nikolić

Uglješa je za klupski profil povodom povratka u Moravu poručio:

- Drago mi je što sam ponovo deo plavo-bele porodice, sada sam iskusniji i nadam se da ću kod trenera i upravnog odbora Morave opravdati očekivano. Želim da se u najboljem svetlu pokažem mojoj žitkovačkoj publici koja me je uvek bodrila. 

Čelni ljudi Morave polako sklapaju igrački kadar za predstojeće prvenstvo, uveliko su u toku pripreme za novu sezonu, a danas je na programu i nova kontrolna utakmica. Morava že ugostiti imenjaka iz Ćuprije, člana Zone Zapad sa kojim će sigurno imati jednu kvalitetnu proveru, susret je zakazan za 17 časova i 30 minuta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading