BRAĆA NA ISTOM ZADATKU: Veselinovići vode plavo-bele ka ostvarenju ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.08.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preipreme za start sezone, privode se kraju.

BRAĆA NA ISTOM ZADATKU: Veselinovići vode plavo-bele ka ostvarenju ciljeva!

Foto: FK Polet Ljubić

Za razliku od ostalih grupa trećeg stepena nacionalnog klupskog fudbala, Srpska liga Zapad startovaće nedelju dana kasnije. Mečevi prvog kola jednog od, pretpostavlja se zanimljivijih liga u sezoni 2023/24, odigraće se 19. avgusta, a ekipa Poleta iz Ljubića želi start da dočeka što spremnije.

Prethodnu sezonu plavo-beli su, kao povratnici u trećeigaški karavan, okončali na visokoj petoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, šest remija i 11 poraza, a učinak je mogao biti i bolji da u poslednja dva prvenstvena susreta nisu doživeli neuspehe u duelima protiv Mladog radnika 1926 iz Požarevca (1:3) i šampiona Smedereva 1924 (1:3).

Kako bi i u predstojećoj takmičarskoj godini ostvarili zapažene rezultate, a možda se i uključili u borbu za gornji dom srpskoligaškog karavana, sportski kolektiv iz Ljubića je nakon produžetka saradanje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Zoranom Vujičićem, angažovao i veliki broj novajlija, a pred start takmičarske godine u Ljubić su stigla još dvojica igrača.

Reč je o braći Veselinović, Savu (golman) i Nikoli. Obojica su 2004. godište i svakako će predstavljati i zalog za budućnost kluba iz Ljubića.

 

Kada je reč o novoj takmičarskoj sezoni, ekipa Poleta će u borbu za srpskoligaške bodove krenuti sa teškog gostovanja u Priboju gde će se 19. avgusta sastati sa jednim od glavnih favorita za šampionski pehar, ekipom FAP-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading