PRIVODE SE KRAJU PRIPREME ZA START SEZONE: "Crna trojka" uz radove na poboljšanju infrastrukturnih uslova, radi i na jačanju igračkog kadra! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.08.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za start istorijske sezone, uveliko traju.

PRIVODE SE KRAJU PRIPREME ZA START SEZONE: "Crna trojka" uz radove na poboljšanju infrastrukturnih uslova, radi i na jačanju igračkog kadra! (FOTO GALERIJA)

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

KFK Ravna Gora prethodne sezone takmičila se u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" gde su sezonu okončali na poslednjoj 14. poziciji sa skorom od pet pobeda, tri remija i 18 poraza i na osnovu ostvarenog popularna "crna trojka" je trebala u novoj takmičarskoj godini da nastui u nižem stepenu takmičenja, Međuopštinskoj ligi Beograd - "grupa B".

Međutim, tokom letnje pauze došlo je do fuzije sa Fudbalskim klubom Barajevo, čime je nastao novi sportski kolektiv u prestonici KFK Ravna Gora Barajevo, a klub će preuzeti mesto u Beogradskoj zoni i krenuće u borbu za bodove u četvrtom rangu srpskog fudbala.

Klupsko rukovodstvo leto koristi, kako na jačanju igračkog kolektiva, tako i na poboljšanju infrastrukturnih uslova na sportskom objektu u Barajevu.

Novi član "crne trojke" postao je Marinko Gudžić.

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Nova akvizicija "ravnogoraca"

 

Reč je o dvadesetdevetogodišnjem krilnom napadaču koji u redove kluba stiže iz ekipe Pomoravlja iz Vlaškog Dola, a koji je tokom karijere, između ostalih nastupao i za novobeogradski Radnički, RFK Grafičar, OFK Beograd,...

Treba napomenuti da je nova akvizicija "ravnogoraca" zabeležila i pet nastupa u mlađim reprezentativnim kategorijama naše zemlje.

 

Pored navedenog, užurbano se radi i na poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu. Radovi na tribinama se privode kraju, farbaju se stative i istovremeno se radi na postavljanju novog semafora koje je prestoničkim klubovima donirao Fudbalski savez Beograda.

"Ravnogorci" se pripremaju za start nove sezone od koje se očekuje da će biti uspešnija od prethodnih, a koja startuje u subotu 12. avgusta kada če KFK Ravna Gora Barajevo dočekati nekadašnjeg superligaša BSK Borču sa početkom od 17 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading