NAJBOLJE ZA KRAJ: Batovac je zatvorio prelazni rok sa dva TOP pojačanja!

Autor:

Sport

17.08.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva takmičarska utakmica na programu je za 3 dana.

NAJBOLJE ZA KRAJ: Batovac je zatvorio prelazni rok sa dva TOP pojačanja!

Foto: FK Batovac

Prometno je u redovima Batovca, veliki broj igrača je razudžio opremu kluba, ali je takođe i solidan broj njih odlučio da karijeru nastavi u njihovom dresu.

Odlazak 11 igrača "naterao" je upravu da se aktivira na transfer pijaci i da oformi respektabilan igrački kadar za predstojeće prvenstvo. Na listi dosadašnjih predstavljenih novajlija nalaze se Jovan Živković (KFK Ravna Gora), Nemanja Krupešin (Radnički Novi Beograd), Dario Vuković (Vojvoda Milenko Kličevac), Aleksandar Nikolić (Mlava Bratinac), Nikola Živojinov (Vihor Maljurevac), Oliver Savić, Ilija Nikolić, Veljko Aleksić, Ilija Trailović i Dragomir Radojević. Dva najveća pojačanja uprava kluba je odlučila da ostavi za sam kraj. 

Predrag Radojević (27), igrač koji je karijeru počeo u Radu, kasnije je bio član Javora, Železničara iz Lajkovca, Dinama iz Vranja, IMT-a, Torlaka, Ljukova i do ovog prelaznog roka BSK-a iz Baćevca odlučio je da karijeru nastavi u Batovcu. Radojević je stigao u novu sredinu kako bi "isporučio" golove, provereni napadač koji je u mlađim selekcijama bio redovan član reprezentacije.

Poslednje pojačanje Batovca za predstojeću sezonu je Nikola Bundalo (17), mladi i perspektivni igrač kome se predviđala velika fudbalska karijera, ali je on ipak odlučio da se bavi futsalom. Za svoje godine Nikola je jako kvalitetan igrač, sigurno će biti veliko pojačanje, u prethodnom periodu je bio član omladinaca Mladog Radnika.

Prvenstvo Braničevske okružne lige počinje predstojećeg vikenda, ekipa Batovca u prvom kolu dočekuje sastav Trgovački, utakmica se igra u nedelju, 20. avgusta od 17 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading