IGRAČKI KADAR JE SKLOPLJEN: Povratkom Stokića zatvorena je serija dolazaka!

Autor:

Sport

17.08.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je na redu uigravanje.

IGRAČKI KADAR JE SKLOPLJEN: Povratkom Stokića zatvorena je serija dolazaka!

Foto: FK Proleter Četereže

Ispunila je obećanje uprava na otvaranju prelaznog roka, u Četerežu se radi punom parom na sklapanju igračkog kadra.

Dugo je već fudbalski klub Proleter član Opštinske lige Žabari, ljudima u klubu i unutar njega je "dosadila" liga, dogovor između svih aktivnih učesnika jeste da se spremi plan za plasman u viši rang, i on se upravo sprovodi. Triling novajlija je već promovisan, Nikola Marinković (28), Nikola Petrović (24) i Andrija Spasojević (19) zadužili su klupske boje. 

Najnovija akvizicija uprave kluba je Kristijan Stokić (22) koji je prethodne tri godine nastupao za ekipu Mladosti iz Porodina. Reč je o mladom i talentovanom fudbaleru koji "dete iz sela", dobro je upoznat sa uslovima u klubu i ambicijama za predstojeću sezonu. Kristijan je već nastupao za Proleter, gde je i napravio prve seniorske korake, nakon toga je proveo šest meseci u redovima Udarnika, odakle je otišao u Porodin.

Republika

Foto: FK Proleter Četereže

Kristijan Stokić

Predsednik kluba, Đorđe Veljković je povodom prelaznog roka za naš portal izjavio:

- Dolaskom Stokića zatvorili smo prelazni rok, nismo uspeli da ugovorimo još nekog igrača, ali je za ovu godinu sasvim dovoljno, s obzirom da je igrački kadar od prošle sezone ostao na okupu. Odigrali smo već dve prijateljske utakmice, do početka prvenstva nam ostaju još dve, nadam se da ćemo biti spremni kako fizički tako i uigrano i da ćemo u sledećoj sezoni uspeti da ostvarimo naše ciljeve. 

U dosadašnjem toku priprema Proleter je odigrao dva susreta sa ekipom Sloge 1952 iz Velikog Popovca, novi član MFL Mlave je dva puta ostvario trijumf (6:3 i 4:3). Do kraja priprema tim iz Četereže će snage odmeriti sa sastavima BSK iz Brzohoda (20.08) i Mladosti iz Porodina (27.08). 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading