PRVENSTVO JE PRED VRATIMA: Tim iz Zavlake je spreman za velika dela!

Autor:

Sport

16.08.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanja su tu, sada je na treneru da napravi jednu celinu.

PRVENSTVO JE PRED VRATIMA: Tim iz Zavlake je spreman za velika dela!

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

U Zavlaci je period slavlja odavno gotov, ostvareu Mačvansku okružnu ligu i sada je vreme da se pripremi ekipa za nove izazove.

Uprava kluba je već promovisala nekoliko novajlija, Nemanja Jovanović (19), Nikola Anđelković (25), Nemanja Pantić (26), Goran Trifunović (37) i Nebojša Nestorović (18). Iz omladinske selekcije u prvi tim Jedinstva promovisani su Marko Todorović i Viktor Marković.

Serija pojačanja nastavljena je dolaskom mladog Miloša Stanojevića, reč je o veznom igraču koji se već tokom aktuelnih priprema našao u sastavu prvog tima. Navikla je uprava Jedinstva svoje simpatizere na "transfer bombe" pred sam početak prvenstva, a tako je bilo i ovoga puta.

Danko Vasiljević (26) odlučio je da dres Gučeva zameni za opremu Jedinstva, reč je o proverenom napadaču koji je kroz karijeru branio boje mnogih klubova. Između ostalog nastupao je za Stolice (Krupanj), Mladi Borac (Veliko Orašje), Rađevac iz Krupnja i Cer iz Jadranske Lešnice.

Najnovija akvizicija tima iz Zavlake je Miodrag Ilić (20), odbrambeni fudbaler koji može pokriti više pozicija u zadnjoj liniji. Ilić dolazi iz redova Borca iz Lešnice, pre toga je bio član Rađevca, Sinđelića iz Lipnice, Loznice, Jadra, Sloge iz Lipničkog Šora i Cera iz Jadranske Lešnice.

Proteklog vikenda izabranici  trenera Radivojevića su imali generalnu probu pred nastavak prvenstva, duel u Lipničkom Šoru završen je pobedom domaće Sloge rezultatom 3:2. Prvenstvo Mačvanske okružne lige počinje za tri dana, Jedinstvo u prvom kolu očekuje gostovanje u Banji Koviljači, timu Gučevo 1929.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading