DOMAĆI SU VEĆ NA "RADNOJ TEMPERATURI": Turekovac savladao Jašunju, Stojilković se istakao protiv bivšeg kluba!

Autor:

Sport

16.08.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su tek u početnoj fazi priprema za novu sezonu.

DOMAĆI SU VEĆ NA "RADNOJ TEMPERATURI": Turekovac savladao Jašunju, Stojilković se istakao protiv bivšeg kluba!

Foto: FK Turekovac

Pripremni period, baš i kao i letnji prelazni rok su uveliko u toku, pojedina prvenstva su već krenula, dok Gradske lige "čekaju" početak septembra za takmičarske mečeve.

Proteklog vikenda u prijateljskom meču snage su odmerili članovi Gradske lige Leskovac, na stadionu "Lotrin Gaj" susreli su se domaći Turekovac i gostujući sastav Jašunje.

Gosti su na ovaj meč došli u oslabljenom sastavu zbog godišnjih odmora igrača, ali to ih nije sprečilo da dođu i da se nadigravaju sa rivalom.

Domaći su od starta uspostavili svoju igru, dok je gost bio fokusiran pre svega na odbranu svog gola, i da ukoliko se pruži prilika iz kontranapada ugrozi rivala. Baš iz jedne takve prilike pri rezultatu 0:0 igrači Jašunje su umalo stigli do vođstva, ali promene rezultata nije bilo.

Republika

Foto: FK Turekovac

Prijateljski meč

Sa dva brza gola u mreži gostiju domaćini stižu do prednosti od 2:0, ubrzo su gosti smanjili zaostatak na 2:1.

Igralo se otvoreno, napadački, bez previše fokusa na odbrambenim zadacima, gosti oslabljeni, kako je vreme odmicalo sve manje "snage" su ostavljali na terenu, što su iskoristili domaći.

Sastav Turekovca je na kraju slavio rezultatom 7:1, za tim sa stadiona "Lotrin Gaj" pogađali su Marko Nikolić, Đorđe Milošević, Marko Stanojević, dok je najbolji strelac prošlogodišnjeg šampionata i bivši član upravo Jašunje, Vlada Stojilković upisao het-trik.

Pripremni period za oba tima se nastavlja, treneri polako stvaraju sliku kako treba da izgleda startna postava za predstojeće prvenstvo, koje je trenutno u "prednosti" tri nedelje u odnosu na današnji dan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading