DRIM TIM SA STARE KARABURME: Novo pojačanje stiglo na Omladinski stadion - krilni napadač crveno-belih obukao opremu plavo-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje je stiglo na staru Karaburmu

DRIM TIM SA STARE KARABURME: Novo pojačanje stiglo na Omladinski stadion - krilni napadač crveno-belih obukao opremu plavo-belih boja!

Foto: OFK Beograd

U dva uvodna kola ovosezonske Prve lige Srbije, ostvarili su isto toliko pobeda. Prvo ja na užičkom stadionu "Radomir Antić" savladana GFK Sloboda rezultatom 2:0, da bi u derbiju kola na Omladinskom stadionu pao i gornjomilanovački Metalac sa ubedljivih 4:1.

I pored sjajnog starta, rukovodstvo OFK Beograda ne sedi skrštenih ruku i uveliko radi na jačanju igračkog kadra.

Novi član plavo-belih postao je Nemanja Ivanović, dvadesetjednogodišnji krilni napadač koji na staru Karaburmu stiže iz redova novosadske Vojvodine.

Reč je fudbaleru koji je ponikao u Loznici, šest meseci je nosio opremu mađarskog Pečuja, a u prestonicu stiže iz redova Loznice za koju je nastupao u prethodnoj sezoni kao pozajmljeni fudbaler crveno-belih iz "srpske Atine".

 

- Nemanja Ivanović:

Datum rođenja: 31. januar 2002. godine

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Loznica U-17 (Loznica), Loznica U-19 (Loznica), Vojvodina U-19 (Novi Sad), Vojvodina (Novi Sad), Pečuj (Mađarska), Hajduk 1912 (Kula), Loznica (Loznica)

Treba napomenuti da je Ivanović već debitovao u dresu novog kluba i do sada je na terenu proveo već 66 minuta, ali se do sada nije upisao u listu strelaca.

Da podsetimo, pulene trenera Sime Krunića već u nedelju 20. avgusta očekuje teško gostovanje na Ubu i derbi kola protiv domaćeg Jedinstva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading