OGLUŠIO SE O KLUPSKU ODLUKU: Kakva je sudbina fudbalera koji je imao veliko poverenje prošlosezonskog trenera Zvezde?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme da im se putevi raziđu?

OGLUŠIO SE O KLUPSKU ODLUKU: Kakva je sudbina fudbalera koji je imao veliko poverenje prošlosezonskog trenera Zvezde?

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda sjajno su započeli sezonu 2023/24 u kojoj se nakon šest sezona, ponovo takmiče u okviru Prve lige Srbije. "Romantičari" nakon dva odigrana kola imaju stoprocentan učinak i na osnovu pruženih partija već sada se može reći da predstavljaju jednog od glavnih favorita za sam vrh tabele.

Pred pulenima trenera Sime Krunića do sada su poklekli užička GFK Sloboda koja je savladana rezultatom 2:0 na stadionu "Radomir Antić", kao i gornjomilanovački Metalac koji je prethodnog vikenda na Omaldinskom stadionu savladan sa ubedljivih 4:1.

Po osnovu dogovora Crvene zvezde i kluba sa stare Karaburme, plavo-beli su u novoj sezoni trebali da budu jači za ruskog internacionalca Jegora Pruceva koji u ovom momentu nema mnogo prilike da nastupi u ekipi trenera Baraka Bahara i svakako bi mu minuti na terenu mnogo značili.

Međutim, dvadesetogodišnji Rus se inje složio sa idejom da trenira na beogradskoj "Marakani", a da mečeve igra u plavo-belom dresu u drugom stepenu takmičenja i u ovom momentu je veliko pitanje kakva je njegova sudbina na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Kangva, Katai u Prucev

 

- Jegor Prucev:

Datum rođenja: 23. decembar 2003. godine

Mesto rođenja: Krasnodar

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Akademija Krasnodar (Rusija), Soči II (Rusija), Tekstilčik Ivanovo (Rusija), Neftehimik (Rusija), Soči (Rusija), Crvena zvezda (Beograd)

Da podsetimo, Prucev koji je među crveno-bele stigao u avgustu 2022. godine iz ekipe Sočija, tokom sezone 2022/23, pod rukovodećom palicom trenera Miloša Milojevića zabeležio je deset prvenstvenih nastupa i na terenu je proveo ukupno 414 minuta.

Ostaje da se vidi kakva će biti sudbina Prutseva i da li će možda do kraja prelaznog roka napustiti srpsku prestonicu, ili će možda u poslednjem trenutku ipak prihvatiti da "Marakanu" zameni Omladinskim stadionom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading