NAJAVLJENO SE I OBISTINILO: Crveno-beli imaju novog šefa stručnog štaba - nekadašnji trener Crvene zvezde preuzeo ekipu sa stadiona "Dragan Džajić"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, usledila je brza reakcija klupskog rukovodstva.

NAJAVLJENO SE I OBISTINILO: Crveno-beli imaju novog šefa stručnog štaba - nekadašnji trener Crvene zvezde preuzeo ekipu sa stadiona "Dragan Džajić"!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbalski klub Jedinstvo sa Uba u novu sezonu u okviru prvoligaškog karavana, ušao je sa najvišim ambicijama. Navedeno su u potpunosti potvrdili i u premijernom meču takmičarske 2023/24 sezone kada su na svom stadionu zabeležili ubedljiv trijumf protiv novosadskih "kanarinaca" rezultatom 4:0.

Međutim, neprijatno otrežnjenje usledilo je na gostovanju u prestonici gde su poraženi od RFK Grafičara sa ubedljivih 0:3, što je dovelo i do smene dugogodišnjeg trenera Miloša Obradovića.

Odmah po objavljivanju da je klupa crveno-belih upražnjena, mnogobrojna imena su se pojavila kao potencijalni naslednici Obradovića, ali se informacija do koje je došao portal "Republika.rs", na kraju pokazale kao tačne.

Naime, u narednom periodu ekipu sa stadiona "Dragan Džajić" predvodiće Aleksandar Kristić.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru i treneru Crvene zvezde koji iza sebe ima i iskustva rada na Tajvanu i Kini.

Foto: Starsport

Ponovo će predvoditi crveno-bele, ali ovoga puta sa Uba

 

- Aleksandar Kristić:

Datum rođenja: 5. oktobat 1970. godine

Mesto rođenja: Valjevo

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Krušik (Valjevo), Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, OFK Bor (Bor), Crvena zvezda (Beograd), Degerforš (Švedska), OFK Beograd (Beograd), Zemun (Zemun), Etnikos Asteras (Grčka), Salernitana (Italija), Beograd Karaburma (Beograd)

Trenerska karijera: OFK Beograd (Beograd)-mlađe kategorija, Crvena zvezda (Beograd)-pomoćni trener, Crvena zvezda (Beograd), Napredak (Kruševac), Buriram junajted (Tajvan), Peking Enterprajzis (Kina)-pomoćni trener, Đingdao (Kina)

Kristić će svoj trenerski debi na klupi Jedinstva sa Uba imati več u nedelju 20. avgusta kada će crveno-beli na stadionu "Dragan Džajić" u velikom derbiju 3. kola Prve lige Srbije, dočekati OFK Beograd koji je u dosadašnjem toku šampionata ostvario stoprocentni učinak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading