GROM IZ VEDRA NEBA: Trenerska vrteška je pokrenuta - šef stručnog štaba crveno-belih napustio klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.08.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza u derbiju kola, došlo je do (ne)očekivanog rastanka.

GROM IZ VEDRA NEBA: Trenerska vrteška je pokrenuta - šef stručnog štaba crveno-belih napustio klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri RFK Grafičara u derbi susretu 2. kola Prve lige Srbije ubedljivo su savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 3:0 na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić".

Puleni trenera Marka Neđića nastavili su sa sjajnim partijama na startu nove sezone i već sada se može reći da su "grafosi" formirali sastav koji će u aktuelnoj takmičarskoj 2023/24 godini biti jedan od glavnih konkurenata za najviši plasman.

Sa druge strane, ekipa Jedinstva sa Uba u prestonicu je stigla motivisana ubedljivim trijumfom u prvoj rundi protiv RFK Novog Sada 1921 (4:0), ali je derbi susret protekao u apsolutnoj dominaciji momaka u ljubičastoj sportskoj opremi.

Nakon susreta iz redova crveno-belih sa stadiona "Dragan Džajić" stiže možda i iznenađujuća informacija. Naime, trener Miloš Obradović nakon šest godina, napušta Fudbalski klub Jedinstvo.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Došlo je vreme za rastanak

 

Tim povodom klub je izdao zvanično saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Doneli smo jednu tešku odluku. Gospodin Obradović od danas više nije trener Jedinstva. Milošu i njegovom stručnom štabu se zahvaljujemo na predanom radu i posvećenosti u poslednjih šest godina i želimo im puno sreće u nastavku karijere.

Na rukovodstvi kluba sada je veliki zadatak da pronađu novog šefa stručnog štaba, s obzirom da crveno-bele već narednog vikenda očekuje novi veliki derbi kada će na stadionu "Dragan Džajić" gostovati OFK Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading