KARABURMA JE CELA PLAVO-BELA: Navijači OFK Beograda na spektakularan način najavili povratnički meč - nakon šest godina, Prva liga Srbije se igra na Omladinskom stadionu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kucnuo je čas da stara Karaburma zasija u punom sjaju.

KARABURMA JE CELA PLAVO-BELA: Navijači OFK Beograda na spektakularan način najavili povratnički meč - nakon šest godina, Prva liga Srbije se igra na Omladinskom stadionu!

Foto: Vladimir Vorih

Nakon punih šest sezona tavorenja u srpskoligaškoj konkurenciji, došlo je vreme da OFK Beograd na svom stadionu krene u borbu za prvoligaške bodove.

U okviru 2. kola Prve lige Srbije, "romantičari" će u nedelju na svom Omladinskom stadionu dočekati ekipu gornjomilanovačkog Metalca i biće to duel dve ekipe koje imaju maksimalne ambicije u takmičarskoj godini koja je startovala prethodnog vikenda i sa punim pravom predstojći duel se smatra jednim od derbija ove runde takmičenja.

Puleni trenera Sime Krunića imali su sjajnu uvertiru. U premijernom duelu na stadionu "Radomir Antić" u Užicu savladali su domaću GFK Slobodu rezultatom 2:0 čime su sve predsezonske priče i potvrđene.

Sa druge strane, ekipa iz grada podno Rudnika na otvaranju nove sezone poražena je na svom stadionu od beogradskog RFK Grafičara rezultatom 1:3 i svakako već na gostovanju na staroj Karaburmi imaju imperativ postizanja što boljeg rezultata.

Republika

Foto: OFK Beograd

Kucnuo je čas da stara Karaburma krene ka vrhu

 

- Prva liga Srbije, 2. kolo:

OFK Beograd (Beograd) - Metalac (Gornji Milanovac)

Stadion: Omladinski stadion

Datum: Nedelja, 13. avgust

Početak: 17.30 časova

Ulaz je besplatan

Navijači OFK Beograda, popularna "Plava unija" na spektakularan način je najavila predstojeći meč. Pristalice plavo-belih su na Karaburmi, na uglu Ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka Krstića postavili transparent kojim se pozivaju svi navijači i ljubitelji fudbala, da u nedelju dođu na fudbalski hram pokraj Bogoslovije i uzmu učešće u susretu koji se može smatrati i istorijskim kada je u pitanju povratak OFK Beograda na najveću scenu srpskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading