SVE JE UTANAČENO: Nekadašnja nada Partizana na korak od novog angažmana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazarevčani u nastavak šampionata ulaze jači za nekadašnju veliku nadu beogradskih crno-belih.

SVE JE UTANAČENO: Nekadašnja nada Partizana na korak od novog angažmana!

Foto: Starsport

Uroš Damnjanović

Nakon svih, dobro poznatih dešavanja iz finiša prethodne sezone, ekipa lazarevačke Kolubare u novoj takmičarskoj godini učestvuje u Prvoj ligi Srbije i u premijernom susretu u takmičarskoj 2023/24 godini na gostovanju u Vršcu poraženi su rezultatom 0:1.

Plan svih u Lazarevcu svakako je ekspresni povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala, a kako bi se navedeno i ostvarilo, neophodna su igračka pojačanja.

Kako se nezvanično saznaje Kolubara je na pragu dogovora sa nekadašnjom nadom beogradskog Partizana koji je prethodnu sezonu proveo u redovima Loznice.

Reč je o dvadesetosmogodišnjem Urošu Damnjanoviću koji igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera.

Damnjanović je ponikao u redovima beogradskog Rada, a član seniorskog tima Partizana je bio godinu i po dana i sa crno-belima je stigao do pehara u okvriu nacionalnog kup takmičenja. Iza njega je i internacionalna karijra tokom koje je 18 meseci nastupao za Slovan iz Bratislave, a pre dolaska u redove Loznice, šest meseci je nastupao za Bregalnicu iz Štipa.

 

- Uroš Damnjanović:

Datum rođenja: 8. februar 1995. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Rad (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Sinđelić (Beograd), Slovan Bratislava (Slovačka), Radnički (Niš), Radnik (Surdulica), Bregalnica Štip (Severna Makedonija), Loznica (Loznica)

Kada je reč o nastavku šampionata u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala, ekipu Kolubare već u nedelju 13. avgusta očekuje duel na domaćem terenu protiv šabačke Mačve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading