MISLI SE I NA BUDUĆNOST: Crvena zvezda spremila tri pojačanja za naredno leto - dva srpska reprezentativca i nigerijski defanzivac stižu na "Marakanu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski sektor srpskog šampiona uveliko pravi planove i za narednu sezonu...

MISLI SE I NA BUDUĆNOST: Crvena zvezda spremila tri pojačanja za naredno leto - dva srpska reprezentativca i nigerijski defanzivac stižu na "Marakanu"!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko se priprema za start nove sezone u elitnom rangu evropskog klupskog fudbala, UEFA Ligi šampiona, ali se istovremeno velika pažnja poklanja budućnosti, tako da se već sada razmišlja o letnjem prelazom roku 2024. godine.

Već sada se može reći da su se transferi koji su realizovani u prethodnom periodu, pokazali kao više nego uspešni, a kako bi se taj trend nastavio, nezvanično se saznaje da je dogovoren dolazak trojice fudbalera za tačno 12 meseci.

Naime, na raspolaganju treneru Baraku Baharu na leto naredne godine trebali bi da se stave Andrija Maksimović, Andrej Petrović i Injeka Ogbu.

Andrija Maskimović igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera. Reč je o šesnaestogodišnjem igraču rođenom u Novom Pazaru koji je prošao kompletnu fudbalsku školu crveno-belih i smatra se jednim od najtalentovanijih izdanaka Zvezdine fudbalske akademije. O njegovim kvalitetima dovoljno govori sam nadimak, "srpski Mesi".

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović

 

- Andrej Maksimović:

Datum rođenja: 5. jun 2007. godine

Mesto rođenja: Novi Pazar

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Vezni fudbaler Andrej Petrović trenutno nosi ljubičasti dres RFK Grafičara i več u prvom kolu prvoligaškog karavana pokazao je sav svoj raskošni potencijal. Mladi Kraljevčanin je takođe prošao fudbalsku školu Crvene zvezde, a kao što je već rečeno seniorski staž stiče u redovima kluba sa Senjaka.

Foto: FK Crvena zvezda

Andrej Petrović

 

- Andrej Petrović:

Datum rođenja: 24. april 2006. godine

Mesto rođenja: Kraljevo

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Za sada poslednje treće pojačanje, jeste Injeka Ogbu. Reč je o devetnaestogodišnjem Nigerijcu koji igra na poziciji centralnog beka i koji će takođe sezonu koja je tek otpočela provesti u redovima popularnih "grafosa".

Foto: FK Crvena zvezda

Injeka Ogbu

 

- Injeka Ogbu:

Datum rođenja: 26. jun 2004. godine

Mesto rođenja: Nigerija

Pozicija u timu: centralni bek

Potpuno je jasno da se na beogradskoj "Marakani" sistematično radi i da sportski sektor predvođen Markom Marinom svakodnevno povlači poteze u cilju daljeg razvoja srpskog šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading