"KAMIONDŽIJE" SU VEĆ SPREMNE ZA START SEZONE: FAP nastavio sa serijom trijumfa - Sloga se u Požegu vraća sa četiri lopte u mreži!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešna serija je nastavljena...

"KAMIONDŽIJE" SU VEĆ SPREMNE ZA START SEZONE: FAP nastavio sa serijom trijumfa - Sloga se u Požegu vraća sa četiri lopte u mreži!

Foto: Instagram.com/Blue Army Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a nastavili su sa serijom trijumfa u pripremnom periodu i već sada se može reći da su popularne "kamiondžije", devet dana pre starta šampionata, spremne za prvenstvene izazove.

Prethodnog vikenda FAP je ostvario dva trijumfa. Prvo je u subotu 6. avgusta savladana ekipa Zlatibora iz Čajetine rezultatom 2:0, da bi dan kasnije mlađi, kao i igrači koji do sada nisu imali mnogo prilike da se nametnu treneru Žuniću, savladali Sevojno rezultatom 5:3.

U poslednjoj do sada odigranom kontrolnom susretu, "kamiondžije" su na svom stadionu dočekale ekipu Sloge iz Požege i u duelu sa rivalom protiv kojeg će voditi i borbu za bodove, slavili ubedljivim rezultatom 4:0.

Golove za FAP postigli su Lazarević i Plazinić, dok se Grujić dva puta upisivao u listu strelaca.

Posebno treba napomenuti da je ovom kontrolnom susretu prisustvovalo oko 1.000 ljubitelja fudbala, što je podatak na koji Pribojcima mogu da pozavide i mnogobrojni klubovi superligaškog i prvoligaškog takmičarskog ranga.

Foto: FK FAP Priboj

"Kamiondžije" ne staju

 

- Prijateljska utakmica:

FAP (Priboj) - Sloga (Požega) 4:0

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Gledalaca: 1.000

Strelci: Grujić (2), Lazarević, Plazinić

Da podsetimo, ekipa FAP-a u prvom kolu zapadne grupe srpskoligaškog karavana, 19. avgusta dočekuje Polet iz Ljubića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading