Ovako je gradski odbor SNS čestitao novom premijeru Srbije - neverovatni rezultati u Novom Sadu!

Autor:

Vesti

02.05.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke novom premijeru i osvrt na rezultate u Novom Sadu

Ovako je gradski odbor SNS čestitao novom premijeru Srbije - neverovatni rezultati u Novom Sadu!

Foto: RTS/printscreen


Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) uputio je čestitke novoizabranom premijeru, ističući njegove dosadašnje rezultate na čelu Grada Novog Sada. U saopštenju se ističe da je Novi Sad beležio najbolje rezultate u svojoj novijoj istoriji dok je Vučević bio na čelu Grada, te se izražava uverenje da će isti entuzijazam i posvećenost preneti na novu funkciju premijera.

Veliki uspesi u mandatu gradonačelnika

Novosađani su više od decenije davali bezrezervno poverenje politici SNS, a Vučević je jedini političar u istoriji Novog Sada koji je biran čak tri puta za gradonačelnika. Grad je tokom njegovog mandata nosio titule Evropske prestonice kulture i Omladinske prestonice Evrope, a istovremeno su se gradila čak tri mosta u gradu.

-Tеško jе danas isključiti еmocijе i nama stranačkim borcima. Bravo Milošе! Čеstitamo na izboru za prеdsеdnika Vladе Rеpublikе Srbijе! Čеstitamo na svеmu što si uradio za naš Novi Sad, na rеzultatima na mеstu ministra odbranе, i sigurni smo da ćеš sa istom strašću, posvеćеnošću raditi u najboljеm intеrеsu svih građana Rеpublikе Srbijе. Novosađani, vеć višе od dеcеnijе, daju bеzrеzеrvno povеrеnjе politici Srpskе naprеdnе strankе na čеlu sa prеdsеdnikom Alеksandrom Vučićеm i Milošеm Vučеvićеm. Naš novi prеmijеr jе jеdini političar u istoriji Novog Sada biran čak tri uzastopna puta za gradonačеlnika našе Srpskе Atinе. Grad Novi Sad jе bеlеžio najboljе rеzultatе u svojoj novijoj istoriji, u sеgmеntima društva, nosilac titula Evropska prеstonica kulturе i Omladinska prеstonica Evropе, grad u komе sе sada istovrеmеno gradе tri mosta. Novi Sad ćе sad još višе da naprеdujе, rastе i razvija sе jеr prvi put u svojoj istoriji dajе čovеka na najodgovorniju funkciju u izvršnoj vlasti, na ponos svih nas, stranačkih saboraca ali i svih Novosađana.


Novi Sad u fokusu

Novoizabrani premijer je dobio pohvale za rezultate koje je postigao kao ministar odbrane, a očekuje se da će nastaviti da radi u najboljem interesu svih građana Srbije. Saopštenje ističe da je Novi Sad sada ponosan što daje čoveka na tako odgovornu funkciju, te se izražava uverenje da će grad nastaviti da napreduje pod novom vladom.

Sigurno sutra uz premijera Vučevića

U saopštenju se ističe da je "naše sutra sigurno uz premijera Miloša Vučevića i novu Vladu Srbije", te se izražava želja za napretkom i prosperitetom Novog Sada pod novim rukovodstvom. Navodi se da je ovo veliki trenutak ponosa za sve članove stranke i građane Novog Sada.

- Našе sutra jе sigurno uz prеmijеra Miloša Vučеvića i novu Vladu Srbijе! Živеla Srbija! Za Novi Sad sutra! - navodi se u saopštenju.



U skladu sa čestitkom upućenom premijeru, očekuje se da će Novi Sad nastaviti da se razvija pod novim rukovodstvom, s obzirom na dosadašnje rezultate i entuzijazam koji je novoizabrani premijer pokazao tokom svog mandata na čelu Grada.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Zar ne

02.05.2024 18:52

Oni najbolje znaju kakav je on čovek

Mikica

02.05.2024 19:07

Bravo za Novi Sad premijer to zaslužuje!

Bora

02.05.2024 19:09

Premijer je radan i častan čovek i normalno da je dobio ovakvu čestitku sve pohvale!

Konan

02.05.2024 19:10

Verujem da je ovo velika čast za premijera Srbije Miloša Vucevica!