PUT KOJIM SE REĐE IDE: Iskusni čuvar mreže poneo opremu gradskog rivala - predstavljaće stub odbrane kluba u turbulentnim vremenima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan transfer je realizovan.

PUT KOJIM SE REĐE IDE: Iskusni čuvar mreže poneo opremu gradskog rivala - predstavljaće stub odbrane kluba u turbulentnim vremenima!

Foto: OFK Napredak 1929 aleksinac

OFK Napredak 1929 iz Aleksinca prethodnu sezonu u okviru Zone Centar okončao je na 11. poziciji sa skorom od 12 pobeda, pet remija i 13 poraza, ali klub tokom letnje pauze prolazi kroz turbulentan period s obzirom da je Fudbalski savez opštine Aleksinac pre nedelju dana uveo privremene mere u klub.

I pored navedenog, sportski kolektiv iz Aleksinca želi da što spremnije dočeka predstojeći start takmičenja, a u tom cilju novi član kluba postao je Dimitrije Stojadinović.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem čuvaru mreže koji stiže iz redova Rudara 2016 iz Aleksinačkog rudnika. Iskusni golman je prošao kompletnu školu Rudara 2016, a za seniorski tim je debitovao sa svega 16 godina u meču Zone Jug protiv ekipe Đerdapa u Kladovu.

Stojadinović je tokom karijere nosio i opremu niškog Palilulca gde je nastupao za omladinski tim kod trenera Milana Savića, kao i Jastrepca iz Tešice sa kojom je izborio plasman u Nišavsku okružnu ligu.

Foto: OFK Napredak 1929 aleksinac

Dimitrije Stojadinović će predstavljati pravi bedem aleksinačke ekipe

 

Iskusni golman sada stiže u redove OFK Napretka 1929 i od njega se očekuje da bude stub odbrane i da zajedno sa iskusnim Stankovićem i Arsićem bude pokretačka snaga tima u sezoni koja za aleksinački klub neće biti ni malo lagana.

S obzirom na situaciju, za sada se prinudna klupska uprava nije izjašnjavala o ciljevima u predstojećoj sezoni, ali se svakako svi u Aleksincu nadaju da ekipa može sačuvati status člana četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading