VEĆ JE DEBITOVAO U DRESU NOVOG KLUBA: Golgeter prošlosezonskog srpskog šampionata stigao kod Luke Jovića! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.08.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više nego uspešne sezone, centarfor se ponovo otisnuo u pečalbu.

VEĆ JE DEBITOVAO U DRESU NOVOG KLUBA: Golgeter prošlosezonskog srpskog šampionata stigao kod Luke Jovića! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Nakon pune tri sezone ekipa Zvijezde 09 iz Bijeljine, klub koji u mnogome pomaže srpski reprezentativac i aktuelni član italijanske Fiorentine Luka Jović, vratio se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Svakako primarni cilj sportskog kolektiva iz Etno Sela Stanišići jeste opstanak u elitnom rangu bosanskohercegovačkog fudbala, a u tom cilju neophodno je i jačanje igračkog kadra.

Novi član Zvijezde 09 postao je Krsta Đorđević napadač koji je prethodnu sezonu proveo u redovima sremskomitrovačkog Radničkog i koji je na 30 utakmica postigao čak 15 pogodaka čime je poneo epitet najboljg strelca Prve lige Srbije za sezonu 2022/23.

Dvadesetdevetogodišnji centarfor je svoju karijeru započeo u redovima Mokre Gore iz Zubinog Potoka, a iza njega je i bogato internacionalno iskustno nastupa u Češkoj, Severnoj Makedoniji i na Malti.

 

- Krsta Đorđević:

Datum rođenja: 24. septembar 1993. godine

Mesto rođenja: Gnjilane

Pozicija u timu: centarfor

Igračka karijera: Mokra Gora (Zubin Potok), MAS Taborsko (Češka Republika), Olimpija Radotin (Češka Republika), Radnik (Surdulica), OFK Žarkovo (Beograd), OFK Bačka (Bačka Palanka), Sileks (Severna Makedonija), Borec Veles (Severna Makedonija), Slijema Vanderers (Malta), Radnički (Sremska Mitrovica)

Krsta Đorđević je već debitovao u dresu novog kluba. Prethodnog vikenda u okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Zvijezda 09 je dočekala ekipu Igmama, a u porazu rezultatom 3:4 na terenu je proveo 72 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading