DOBAR GLAS, DALEKO SE ČUJE: Svim niželigašima, vreli pozdravi stižu sa Azurne obale! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

10.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se pohvalimo...

DOBAR GLAS, DALEKO SE ČUJE: Svim niželigašima, vreli pozdravi stižu sa Azurne obale! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/Federica Morello

Niže lige 5 u okviru portala "Republika.rs" uskoro će proslaviti godinu dana egzistiranja na sportskoj mapi Srbije i slobodno se može reći da su tokom navedenog perioda postale daleko poznate i popularne širom srpskih fudbalskih meridijana, a zašto i da ne kažemo da su narpavile pravi bum u srpskom sportskom novinarstvu.

Da se dobar glas daleko čuje, potvrda nam stiže i sa "čizme".

Naime, danas smo dobili tople pozdrave i podršku sa Azurne obale i to ni manje, ni više, nego od strane italijanske lepotice Federike Morelo koja je 2015. godine izabrana i za mis italije.

Federika leto provodi u rodnom San Remu, a za sve koji ne znaju, reč je o prelepoj novinarki koja je ekspert za italijanski fudbal, a posebno je posvećena praćenju nižih rangova takmičenja na Apeninskom poluostrvu.

 

Nadamo se da će ovi pozdravi predstavljati i početak poslovne saradnje, a možda će uspostavljanjem kontakta, u periodu pred nama i neki srpski niželigaši dobiti priliku da se odmere na terenu sa italijanskim klubovima koji se bore za bodove u nižim rangovima fudbala na "čizmi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading