OBJAVLJENE ŠOK VESTI O MILJKOVIĆU NAKON HAPŠENJA! Objavljeno zvanično saopštenje!

Autor:

Zabava

14.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Gagija Đoganija iznela šokantan stav!

OBJAVLJENE ŠOK VESTI O MILJKOVIĆU NAKON HAPŠENJA! Objavljeno zvanično saopštenje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Prošle noći, Marku Miljkoviću je određeno zadržavanje do 48 sati zbog incidenta koji je izazvao u zgradi. Naime, on je gađao komšije jajima, što je rezultiralo ovom odlukom nadležnih organa. Ovaj neobičan incident izazvao je pažnju javnosti, a jedna od osoba koja se oglasila povodom ovog događaja je bivša rijaliti učesnica Ermina Pašović.

Bivša devojka Gagija Đoganija, Ermina Pašović, nije ostala ravnodušna na vest o zadržavanju Marka Miljkovića te je putem društvenih mreža pružila podršku ovom kontroverznom događaju. Njen skandalozan komentar izazvao je reakcije javnosti, a ona je istakla da ga obožava i pružila mu veliku podršku, uz izazovne reči upućene javnosti.

- Samo jako "Bolan zete"! Ja njega obožavam! - napisala je ona, pa dodala:

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović o Marku Miljkoviću

 

- Velika podrška za Marka Miljkovića! Tragedija velika.. pa su se digli svi da ga pljuju wow. Jedva ste dočekali! On je jajima, ja bih ih kamenom, još su dobro prošli! Zete, ono što te nije ubilo, sad je na**balo. Jer, sad je tvoj red - poručila je Ermina na Instagram storiju. 

U međuvremenu, Gagi Đogani se oglasio povodom ovog incidenta, izražavajući zabrinutost za zdravstveno stanje svoje ćerke Lune Đogani, koja je u braku sa Markom Miljkovićem. Gagi je istakao da je u kontaktu sa Lunom, te da je ona sa decom i da nije dobro. Takođe, izrazio je teškoću zbog celokupne situacije i istakao da alkohol ima ulogu u ovom događaju.

Ovaj nesvakidašnji događaj izazvao je brojne reakcije javnosti, a njegovi akteri i dalje su tema interesovanja mnogih.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading