LUNA ĐOGANI NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE POSLE MARKOVOG PRIVOĐENJA! Evo u kakvom je stanju, roditelji se ne odvajaju od nje!

Autor:

Zabava

14.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su gledali da joj objasne da je Marko pokušao da istera svoje, ali da nije smeo da pravi toliku dramu s komšijama.

LUNA ĐOGANI NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE POSLE MARKOVOG PRIVOĐENJA! Evo u kakvom je stanju, roditelji se ne odvajaju od nje!

Foto: ST/Dragan Kadić

Suprug bivše rijaliti učesnice Lune Đogani Marko Miljković napravio je karambol u stambenoj zgradi zbog rata s komšijama koje već danima, kako su sami ispričali za medije, maltretira, da bi na kraju bio priveden. 

Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo.

Kako je Marko i u stanici nastavio da se pod dejstvom alkohola ponaša bahato, to je sve za Lunu bilo vrlo stresno, s obzirom na to da odavno vodi miran život i mimo bilo kakve rijaliti drame.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Marko Miljković i Luna Đogani

 

- Luna je mislila da će marko da se primiri kad dođe policija, ali je on pod uticajem alkohola nastavio da divlja. Luni je sve to vrlo stresno bilo, ona nije mogla da sakrije emocije, maltene je dobila napad panike. Kad jer policija odvela Marka porodica je došla po nju, pa je kod kuće popila nešto za umirenje. Dali su joj samo da bi se malo primirila. Kad je posle saznala da je Marko u stanici bilo joj je lakše jer je znala da će tamo da se otrezni, ali joj cela situacija ne prija jer mediji bruje o njegovom ponašanju - otkrio nam je izvor blizak paru, pa je dodao:

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Marko Miljković i Luna Đogani

 

- Luna je sad mnogo bolje. Razgovarala je sa svojima kod kuće. Oni su gledali da joj objasne da je Marko pokušao da istera svoje, ali da nije smeo da pravi toliku dramu s komšijama. Postoji nešto što se zove kućni red i uvek postoji opcija da se obavesti ko treba, kao i da niko nikoga ne treba da gađa jajima. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading