TOPIĆ ZAVRŠIO SEZONU: Povreda jača od želje da se bori za titule sa Zvezdom

Autor:

Sport

14.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladom košarkašu predstoji oporavak, a treneru Sferopulosu da pronađe adekvatnu zamenu iz svojih redova.

TOPIĆ ZAVRŠIO SEZONU: Povreda jača od želje da se bori za titule sa Zvezdom

Foto: Starsport

Mladi košarkaš Crvene zvezde, Nikola Topić, doživeo je još jednu neprijatnost na terenu, ovoga puta na utakmici protiv Partizana. Topić je nakon jednog prodora osetio jak bol i odmah je bilo jasno da je reč o ozbiljnom problemu. Trener Janis Sferopulos je nakon meča izjavio da će Topić biti upućen na magnetnu rezonancu kako bi se utvrdila ozbiljnost povrede, te da će više informacija biti dostupno tokom današnjeg dana.

Ono što je Republika jutros pisala, odnosno da bi ponovna povreda istog kolena mogla vrlo lako da znači da je za mladog košarkaša sezona okončana, je dobilo potvrdu iz  izvora bliskog igraču. Naime, prema informacijama koje prenose domaći elektronski mediji, Topić je završio sezonu zbog povrede koja ga je zadesila, te neće moći da pruži pomoć saigračima tokom plej-ofa AdmiralBet ABA lige i Superlige Srbije. Navodno, kod Topića  je došlo do oštećenja kolateralnog ligamenta i meniskusa desnog kolena, upravo onog koje je povredio 4. januara u trećem duelu s Partizanom ove sezone zbog čega je pauzirao tri i po meseca.

Ova vest predstavlja ozbiljan udarac za mladog Novosađanina, koji je već bio dugo odustan van terena zbog povrede koju je pretrpeo u januaru na meču Evrolige takođe protiv Partizana. Kako se Topić bori sa povredom, njegov glavni cilj sada će biti posvećenost oporavku kako bi bio spreman za nadolazeći NBA draft, na kome se već visoko kotira. Ovaj mladi košarkaš ima izuzetan potencijal, te će njegov oporavak biti od velikog značaja za njegovu budućnost u svetu košarke.


Ostaje da vidimo kako će reagovati Janis Sferopulos u nastavku serije sa crno-belima i kako će njegova ekipa izgledati bez pomoći talentovanog košarkaša. Očekuje se da će trener i ostatak ekipe morati da pronađu nove načine za nadoknadu gubitka Topića na terenu, što će biti izazov u nastavku sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading