UOČI MEČA U LUČANIMA: Nigerijac NAPUSTIO Zvezdu - karijeru nastavlja u SRPSKOJ PRESTONICI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supertalentovani krilni napadač odlazi na jednogodišnju poziciju.

UOČI MEČA U LUČANIMA: Nigerijac NAPUSTIO Zvezdu - karijeru nastavlja u SRPSKOJ PRESTONICI!

Foto: FK Crvena zvezda

Poslednjeg dana meseca juna 2023. godine stigao je na beogradsku "Marakanu", ali kao i što se očekivalo, aktuelnu sezonu će provesti na pozajmici.

Sjajne partije pružio je nigerijski krilni napadač Ikporo Kenedi prethodne sezone u redovima novobeogradskog IMT-a i to mu je donelo transfer u Crvenu zvezdu, ali je od starta bilo jasno da u ovom momentu neće imati priliku da radi sa trenerom Barakom Baharom i seniorskim pogonom crveno-belih.

Postojala je mogućnost da Nigerijac sezonu 2023/24 provede među "traktoristima", ali je konačna odluka ipak da Kenedi ostane stanovnik Novog Beograda, ali da narednih 12 meseci provede u redovima Radničkog koji nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Foto: FK Crvena zvezda

Narednih 12 meseci nosiće dres "majstora" - Ikporo Kenedi

 

- Ikporo Kenedi:

Datum rođenja: 24. mart 2004. godine

Mesto rođenja: Jenagoa, Nigerija

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), IMT (Novi Beograd), Crvena zvezda (Beograd)

Jasno je da će u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala KEnedi sticati seniorsko iskustvo koje mu narednog leta može doneti i povratak na crveno-beli deo Topčiderskog brda.

Kada je reč o novobeogradskim "majstorima", oni su na startu nove prvoligaške sezone savladali leskovačku GFK Dubočicu rezultatom 2:0, a u nedelju 13. avgusta očekuje ih gostovanje u Čelarevu gde će se sastati sa ekipom RFK Novi Sad 1921.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading