MARIJA ŠERIFOVIĆ KRSTILA SINA! Pevačica organizovala intiman čin OVDE!

Autor:

Zabava

13.05.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović na dan krsne slave krstila je sina Maria.

MARIJA ŠERIFOVIĆ KRSTILA SINA! Pevačica organizovala intiman čin OVDE!

Foto: Youtube.com printcreen

Pevačica Marija Šerifović krstila je sina Maria u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan svoje slave Sveti Vasilije Ostroški. Krštenje je obavljeno u krugu najbližih, a nakon ceremonije organizovan je ručak za porodicu, piše Blic. 

Marija je nedavno izjavila da ima nameru da što pre krsti svog naslednika, ali da čeka pravo vreme kako bi cela porodica, prijatelji i kumovi mogli da prisustvuju ceremoniji. Takođe, istakla je da je odgajana u duhu pravoslavlja i da je i sama krštena u crkvi u Kragujevcu kada je imala 40 dana.

Foto: Youtube.com printcreen

Marija Šerifović

 


Ovo je prvi javni događaj na kom je mali Mario prisustvovao od svog rođenja krajem prošle godine. Krštenje je proteklo u prisustvu najbliže porodice i prijatelja, a pevačica je izrazila želju da se taj važan događaj odigra u skladu sa tradicijom i običajima pravoslavne crkve.

Marija je tokom trudnoće i nakon porođaja delila sa javnošću mnoge trenutke iz svog privatnog života, a krštenje svog sina predstavlja još jedan važan korak u njenom materinstvu. Pevačica je pokazala da joj je porodica izuzetno važna i da želi da njen sin raste okružen ljubavlju i tradicijom.

Foto: Vladimir Lukić

Marija Šerifović

 


Krštenje je, prema pravoslavnoj tradiciji, jedan od najvažnijih obreda i simboličnih činova koji označava ulazak deteta u hrišćansku veru i zajednicu. Time se dete oslobađa od originalnog greha i postaje član Crkve.

Marija Šerifović je još jednom pokazala svoju posvećenost porodici i tradiciji, krsteći svog sina Maria u skladu sa pravoslavnim običajima i veroispovesti. Ovaj događaj predstavlja važan momenat u životu pevačice i njenog naslednika, te je izazvao veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sanja

13.05.2024 20:46

vez odobrenja surogat mame nije mogla da krsti decaka.da nije i za ovaj cin nije morala iskesirati 200.000 dolara.