NIJE ZVEZDA, ALI JESTE ZVEZDARA: Golmanski gen - Borjan najavljuje pohod na šampionsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.08.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njemu je da pokaže da je nasledio golmanski gen od starijeg brata.

NIJE ZVEZDA, ALI JESTE ZVEZDARA: Golmanski gen - Borjan najavljuje pohod na šampionsku titulu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Nikola Borjan

Utakmicama između novobeogradskog Ušča i surčinskog JEdinstva (1:0), odnosno BASK TEK-a i Prve Iskre iz Bariča (0:0), startovalo je ovosezonsko takmičenja u okviru Srpske lige Beograd.

Očekivanja od trećeg stepena takmičenj u prestonici su velika i očekuje se velika borba kada je u pitanju šampionski pehar i plasman u Prvu ligu Srbije. Kako stručnjaci predviđaju, najozbiljniji kandidat za prvu poziciju svakako je ekipa Zemuna, a u krug favorita mogu se svrstati i Brodarac, Sinđelić i Teleoptik, mada se ni u kom slučaju ne sme zaboraviti povratnik u ovaj stepen takmičenja, ekipa Rada, kao ni prošlosezonski šampion Beogradske zone, PKB iz Padinske Skele,...

Jedna od ekipa koja se sa punim pravom mođe nadati odličnoj sezoni, jeste ekipa Zvezdare. "Bulke" su se tokom prethodne sezone okitile zvanjem jesenjeg šampiona, ali je proleće donelo neadekvatne rezultate i klub sa stadiona na Bulbulderu moraće da potraži novu priliku za povratak u vrh srpskog fudbala.

Ove sezone na stadionu u Ulici Ljubice Luković nastupaće i golman slavnog prezimena.

Reč je o Nikolu Borjanu, mlađem bratu legendarnog Milana Borjana koji od ovog leta čuva mrežu Slovana iz Bratislave.

 

- Nikola Borjan:

Datum rođenja: 3. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Barlington, Kanada

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd)

Reprezentacija: Kanada U-20

Devetnaestogodišnji Nikola novi je član "bulki", a uoči starta nove sezone, u razgovoru za "Sportski žurnal", izneo je svoja olekivanja:

- Velika mi je čast i privilegija što sam u Zvezdari. Saigrači su me lepo prihvatili i osećam se motivisano. Imamo odličan tim i konkurisaćemo za plasman u Prvu ligu Srbije.

Kada je reč o takmičarskoj 2023/24 godini, Zvezdara će svoj premijerni susret odgirati u Obrenovcu protiv ekipe Radničkog. Susret je na programu u nedelju, 13. avgusta sa početkom od 10 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading